Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, Kaplan je bio u pravu! CIK priznaje da su umrli bili na listama. Ako CIK to priznaje, onda nije trebalo skinuti Kaplana s liste.
@vinkomir4 Pa Kaplan i jeste napao članove CIK-a koji su stavili na biračke spiskove mrtve ljude.
@politika.je Je li moguce da ste tek sad na strani Kaplana? Mjesecima ste pljuvali covjeka, posebno vi Bosnjaci iz Bosne, a mi Bosnjaci iz Hercegovine samo gledali i jeb***li vam mater, jer nam u tjeranju istine po internetu samo odmazete, pa bar nista ne cinite. Ne govorim konkretno ti, ali masa ostalih da.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sraman naslov, kakvi istorijski izbori na kojima nema Bošnjačkog kandidata u sredini gdje živi dosta Bošnjaka, ovo je majorizacija, aparhejd i poniženje za sav Bošnjački narod u Stocu, Hercegovini i BiH od CIK i pokazatelj nesposobnosti i nezainteresovanosti Bošnjačkih kadrova koji su preuzeli ulogu da vode Bošnjački narod u BiH. Nažalost, očito je da ga vode nigdje i na štetu svih nas, bez imalo odgovornosti za tako odgovornu ulogu, koja im očito nije dorasla.
vidjecemo poslije jesu li bili historijski ili povijesni izbori
Bas ste zastitili prava biraca, za koga ce glasati geadjani Stoca Bosnjacke nacionalnosti o svi drugi koji nisu za kandidata HDZ-a.
Ova "doktorka" nam isprića ono što i nije toliko bitno.Prodana dušo što nam ne reče bona ima li Bošnjak pravo da se kandiduje za načelnika.U redu skinuli ste Kaplana a zašto niste dozvolili da se ponovi kandidatur neko drugog.Ma boli Vas neka stvar.SDA je kriva za ovakvo stanje,kako u Stocu tako i drugdje.Hitno ovu đubrad CIK-a smjeniti.
Narode ne pjenite na ovakva s.anja Ko god da pobijedi hebace sve zajedno borba za fotelje nista drugo
CIK je najkorumpiranija organizacija sa astronomskim platama .Sve mogu nastimat po nacionalnom kljucu.Zalosno je to kako se oni rotiraju i kakve interese nacionalizma provode.
E bas tako istorijski izbori, izbori za pamcenje, izbori koji su unaprijed odredili pobjednika prije glasanja, izbori koji ce ispuniti jos jednu zelju Covicu, bravo CIK mozda bi vam bolje pristajao naziv HIK.
Zemlja absurda , nema ni u p.m. da na opstinskim izborima glasaju ljudi iz inostranstva (nerezidenti) a o mrtvim da i ne govorim.Komedija.Treba uvesti neku vrstu poreza ako se licno ne pojavis u opstini na dan izbora i pokazes cipsovu licnu da ti spucaju 200km kaznenog poreza i da na to otkucava i kamata jer se nisi ispisao iz stanovnistva a otisao negdje u tri p.m.
hahahahahahahahhaha De mi objasni većina Bošnjaka je tražila da se broje glasovi iz dijaspore stigli nako zakazanog roka za Srebrenicu, a za Stolac niste?
E čuj imena mrtvih će biti skinuta sa spiska. Haha a stooooo pa neka, ko ce sad glasati za SDA?
Stolac nije, nije nikad bio, niti treba da bude, nit će biti hrvatski, već bosanskohercegovački grad....................SMRT zločinačkoj izdrkotinoi hzhb-UZP i svim hrvatima, hrvaticama i posebno hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
PA BOLAN OVO JE BAKIR DOGOVORIO SA COVICEM....PRATI MALO ZASTO.ZATO STO MU POLA STRANKE IMA NEKU OPTUZNICU TAKOCE I SUPRUGA,TRAMPA SE NA STETU SVIH BOSNJAKA U HERCEGOVINI
@eumersaa Gramatika i smisao rečenice........Caps lock itd.itd........uči, uči
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prema svemu što pročitam ovdje, stavljanje mrtvih na biračke spiskove, sve mrtvo i živo u bojovnike i ratne vojne invalide, neingerencije federalne vlade u ovim kantonima... dolazim do zaključka da je ovo privremeno okupirana teritorija od strane mafije iz hdz-a.
Otvorite sliku, i gledajte u crvenu tacku jedno 30-60 sekundi i onda pogledajte u zid. Sta vidite... https://s24.postimg.org/cy3b318j9/1zojneg.png
Zaboravih reci kada budete gledali u zid trepcite ocima.
Nastavak politike aparthejda koji je započela zločinačka organizacija Prlić & Co i koja je od strane Haškog tribunala osuđena na višedecenijsku robiju , svoj život nastavlja u likovima stožernika i kradeZeeeaaaa.... Ali neče proči , sigurno neče.... Mogu još malo prduckat , a kada se stožerniku i sudruzima mu uskoro podignu optužnice za višedecenijski kriminal , videčemo čija majka crnu vunu prede...
udri po sirotinji
SENZACIONALNA VIJEST...BiH kao moderna i prosperitetna zemlja zeli biti primjer svima,tako da je napravila iskorak u regularnosti izbora..naime u ovoj zemlji vise nije dozvoljeno da glasaju oni koji su dva metra ispod zemlje