Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma svaka cast ljudino! Tako treba! Vise clanaka o doktorima, a manje o influenserima, jutuberima i pi.zdama materinama zamolit cu lijepo...
"Ako budeš dolazio u Francusku, javi se, bit će mi zadovoljstvo pozvati te u restoran." Pa jarane, kod nas bi ti rekli, ako budeš dolazio u BiH planiraj do mene i ostani dan, sedmicu, mjesec... koliko možeš. Žena pravi dobre pite i kolače. Da ti pokažem ljude, zemlju i prirodne ljepote koje imamo. Kakav restoran?!
@Android Knego Šta oni znaju nema Bosne nigdje!!!
Samo idi iz bosne
Vidjecete da ce mu poso ponutiti
Napokon neka lijepa vijest na ovom Klixu.
Ako je i pola dobar kao što mu je sestra dobra, onda je milo zlato i ovakvih nam treba mnogo, mnogo
Anel je legenda, spasio je jedan ljudski zivot. Prije par godina spasio je i meni drage ljude koji su imali probleme sa venama. Samo naprijed ljudino.
Tacno sam znao da ce biti pola komentara o tome zasto ga je ovaj pozvao u restoran, kao da je bitno. Naravno, usput ce bosnjo uciti evropljane kako se zivi. Ljude koji su evoluirali bar pola stoljeca ispred balkanskih plemena.
Fail... Poznajem i ja oba svijeta, nisi me uvijerio
Anel je rega lik, uziva, putuje, pomaže ljudima... Sve ove osude nemaju osnova, a francuz ponudio da se zahvali ljudski. Za dobro djelo ne treba nikakva naknada, osim licne satisfakcije.
kod nas je tako ...u drugi plan ide pomoć ljudska ,ljekarska ,a u prvi pitanja..šta će on u panami ,pa šta mu je to uradio(iscjedio bubuljicu,neki idiot piše),zašto nije na radnom mjestu,zašto avaz,zašto zenica ,zašto ovakvi članci,dajte nešto ultra,nacio,šovino,da hebemo nekom mamu,ko još čita ovakve članke,..apsurdistan.....
Ovo je za dnevnik i to drugi!
Šta je ganjao papire u Panami?
mnogo se samopromoviše humanošću lik koji nosi falsifikovanu invalidsku iskaznicu u autu, samo da ne bi parking plaćao
Istisnuo Francuzu bubuljicu u avionu i od toga napravio show i pricu vec sedmicu dana na svim medijima
Kako je ljepota citati ovakve stvari.Kako je lijepo biti human covjek a pogotovu kad znas da si nekom pomogao u zdravlju.Pa zar ima nesto ljepse da covjek dozivi u svom poslu koji radi.
@asa zivi zivot na grbaci nas...mamica mu je sve dala
@armijaBIH82 tacno!!
ma da, pozvacu te u restoran, kako zahvalno.A da ode za godinu dana bilo bi, oprostite a ko ste vi, ja vas ne poznajem