Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alkalaj je kralj, pravi BOSANAC i pravi patriota.Nikad Lagumdzija nece dostici Alkalaja,nikad....Alkalaj se svim srcem borio za BiH, a Lagumdzija samo za svoj licni interes.Svene cestitam ti od srca,ljudino bosanska.Aferim !
Mora da idu gledati tenis zajedno, gledati Noleta. Placaju bosandzerosi karte.
Pusis ga kvocko... vi ste sve vrijeme gledali i cekali da se pokolj zavrsi i onda ste ko fol kad nije trebalo intervenisali da nas spasite i sad ste ko prijatelj.???.. i Hileri i onaj njen papucar Bill
PA NARAVNO HILARII POZDRAVLJA PODANIKE.
Pokazuje oprane ruke. Alkalaj je naučio kad se peru ruke.
Svaka cast Ministru Alkalaju ko i Gospodji Clinton. I naravno istinskom patrioti Bosne i Hercegovine Harisu Silajdzicu!
Cinjenica da je Hilari poslala pismo Svenu je nesto sasvim normalno i uobicajeno u diplomatskoj praksi. Svaki ministar, nakon isteka mandata, salje i dobija kurtoazna pisma svojih kolega. A cinjenica da je ovu vijest objavila Stranka zabih, a ne i MVP BiH dovoljno govori koliko je drzava Bosna i Hercegovina zadovoljna radom ovog hohstaplera, koji je promovirao samo licne i uskostranacke (ako se Stranka zabih moze nazvati strankom) interese. Sram da bude i Svena i sve njenoge pulene, kao i njeguvu politicku opciju svukli su imidz BiH na najnize moguce grane.