Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vanjska politika Amerike se ne mjenja promjenom vlasti u Americi. A ti ako drugacije mislis, potegni pa da gledamo nove filmove iz holivuda kako se kokaju cet.nici i us.tase.
Ovako cetn.ici i usta.se guraju jedni druge, ko ce koga podmetnuti da ratuje protiv nas. Kontaju ko ce koga potrositi. A nama je svejedno, dogovorite se vec jednom. Pa mi smo bez oruzja ratovali protiv vas obadvoje, a kamoli sad. Mirnim putem nas neces \"zaj.ebati\". :) Je.bali bi ste a da vam ne udje.
Ma da je samo papir, podjelili bi je vi vec davno. Samo se vi tjesite da ne postoji, ovako ste samo jaki na jeziku. Samo ti sanjaj, jesil\' opro zubice prije spavanja?
VRIJEME JE DA GOSPODJA KLINTON SHVATI DA DOLAZI U DRZAVU KOJA SAMO POSTOJI NA PAPIRU. BOSNJACI ZELE NESTO STO NIKADA DOBITI NECE I TO SVIJET SHVACA. JEDINA KONFERENCIJA KOJA CE BITI MOGUCA JE KONACNO RJESENJE BIH PROBLEMA A TO JE RAZLAZ.
udri masona legom preko ledza....
dobro dosli vasa exelencijo, prijatelju BiH
OVIM HOHSTOPLERIMA IZ SVIJETA, BOSNJACKI POLITICARI I TO SVI ZAJEDNO TREBAJU RECI DA SMIRE MILORADA DODIKA, POGOTOVO U RASISTICKIM MEDIJSKIM ISPADIMA NA BOSNJAKE ILI TO TREBAJU URADITI BOSNJACI. MILORAD DODIK JE DOVOLJNO TOLERIRAN I VRIJEME JE DA MU SE ZACEPI CIGANSKA GUBICA, PRIJE ILI KASNIJE, BAREM STO SE TICE BOSNJAKA.
Ne kaze se uMproforac vec uNproforac jer nije UM vec UN
Lagala ne lagala donosi gorke pilule za SANU.
Hilary Clinton je lagala da su po njoj pucali snajperi u Bosni http://www.24sata.hr/news/clinton-je-lagala-da-su-po-njoj-pucali-snajperi-u-bosni/55385/ Hillary Clinton Lies About Her Bosnia Trip http://www.youtube.com/watch?v=iOsGo_HWP-c
Jooooj jesu pukli četalji tito dragi divi im priče hahaha
@Milorad Dodik Izgleda ti nesretnice imas malo vecih problema....Ili si invalid u kolicima..ili si neki prirodni retard.....Ili te kresao neki umproforac za cokoladicu dok si bio djecak pa sad nosis traume, ili su ti Srbi neke jade druge napravili...u svakom slucaju nisi pod vaser-vagu....htio bi sa mnom da kAo neku svadju, samo zato sto se predstavljam sa Srb IN...nosi se u 3PM i odyebi u troskocima
U kuloarima i memoarima se prica da stari Bill Clinton smatra da je izostanak brze reakcije SAD-a na genocid u BiH najveca greska koju je napravio za vrijeme svoje vladavine od 1992-2000, i da je mogao vratiti vrijeme nazad, da bi odmah nakon preuzimanja vlasti 20. januara 1993 intervenirao u BiH i zaustavio pokolj neduznih muslimana. A valjda je to i zeni u sebeee ispricao... :) Nesto mi govori da jeste. A i pametna je i dosljedna kao nijedna druga zena na svijetu. P.S. Kad ugleda Dodu i Radmanovica, sve ce joj biti jasno :) Iznaaaad Teeeesnjaaaa zoraaaa sviiiceeeee.
ZA Franc Kos ZNAJU SLOVENKE KAKO BOSANCI NATEŽU A TO ŠTO SLOVENCI DOBRO NATEŽU NE BI IM SE ŽENE JEBAVALE SA BAUŠTELCIMA NEGO SA NJIMA,A SVI ZNAJU DA BOSANCI NAJBOLJE KARAJU.A SLOVENCI SU VEĆINOM PEDERI I PIČ KICE A SLOVENKE SE DOBRO KARAJU I LUDUJU ZA BAUŠTELCIMA.
ZA Franc Kos BOSANAC KAD JE PUNOLJETAN IDE U SLOVENIJU DA RADI A SLOVENAC KAD POSTANE PUNOLJETAN IDE U BOSNU DA TRAZI OCA.A I TI BI MOGAO DA SE RASPITAS TURČINE KO TI JE OTAC.A PITAJ BAKU NEK TI OBJASNI O TVOJOJ LOZI PA ĆEŠ ZNATI DA SI TURSKO KO PILE. NA VAJDU SE RACKU