Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu ni vlastiti muz nije postovao a mi srbi da je postujemo ne pada nam na pamet .. Eto je mosnjacima pa nek joj se klanjaju i stope joj ljube oni su i onako odavno kleknuli kao nacija a nama u RS ne treba ni dolaziti ..
Kad Hilari vidi Sulju Tihica tog prototipa Bosnjaka ima da se prestravi ali i da shvati odakle Camerunu inspiracija za lik Goluma. I dok joj Bosnje narod za vitri i zekjata viceva i i sprdnje budu mjaukale i moljakale je da pomogne, pokazujuci pri tome sav svoj jad i bjedu.. Dodik ce joj pokazati kako su prkosni pravi Bosanci i nece je zarezivati ni 2% te ce tako spasiti ugled drzave kao sto je i Radmanovic spasio kada je dolazila Angelina. Ali sta ce Bosnej kada Dodik ode i otcjepi se hmmmmmmm ma ko ih ebe imaju SDA pa nek se brine o njima :):):)
nek od.je.bu vise i ovi stranci.... kad im u svijetu padne ugled, gdje ce doci nego u bih... ili jos bolje u irak.. a posto ne mozes visiti u iraku moras brate malo i u bih doci.... pun mi ih je vise ra.cku.........
Do otcjepljenja RS jer svi putevi vode ka tome.. Bosnjaka tamo vise i nema 1995-te ih je na izborima u RS glasalo 200 000 za predsjednika a danas ce u skupstini imati samo 2 poslanika. 14 miliona namjenjenih za povratak naroda pokrali su Salko Beba danasnji sef kabineta Zahida Crnkica i kompanija koja je za to nagradjena rukovodecim funkcijama u Federalnim ministarsvima jer su sprijecili vracanje naroda. Treba otici ispred centrale SDA i pitati ih kakvu su to oni politiku vodili i za cije interese. Za Bosnjacke nisu sigurno a niti za interese drzave BiH.
je Mille dodik najveća kočnica napretku BiH,drugo je pitanje dokle će to trajati.Jedno je sigurno,neće vječno,Bosna i Hercegovina je nadživjela i veće neprijatelje pa i njega će.
pa ako Hilari ode u Banja Luku pokloniti se velikosrpskoj politici, onda ce ispasti prava glupaca
Pogledajmo kako će Albanci prirediti dobrodošlicu za Hilari a šta našima fali da se malo organizuju. Pa žena je toliko odradila posla za BiH.
Boli Mileta za Hilari ne bi me cudilo da ne nadje vremena da je primi. A i ako je primi samo ce joj iznijeti njegovo vidjenje situacije i tu je kraj te price. Bosnje su podr ukobodstvom SDA propale do te mjere da je i Srbima zao sto vise nemaju sa kim kvalitetno da se prepucavaju.
mile ce njoj da ga pop.usi ..... ja mislim da ce ga gospoja isamarat ko djete vidit cemo svi njegove izjave kad zena ode odavde i dok konj.ina shvati znacenje njenih rijeci sto znaci nekih desetak dana poslije barem....
ma i neka ce, dabogdom jer ovi gdje udu ostavljaju samo ratove i pustos.....
E da vidimo kako ce se Mile seljak ponasati kad ona dodje.Veci grmalji od njega su padali pa ce i on.Ovo mu je pocetak kraja.
Otrest ce je Mile Dodik ko seljak slinu o ledinu :):):):):) zivi bili pa vidjeli ...