Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doviste?, otkuda u Islamu dovista?
Stoooooo, kad "oni" imaju Medjugorje, a oni srce Sorbije?!
Pa što da sve pare idu u Svarabiju, kad se može i u BiH nešto izmisliti
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Samo da kažem da je ovo novotarija i besmislica koja nema veze sa islamom,sunet ne poznaje ovakve gluposti.I još bih da dodam da me baš briga što će mnogi sad da me napadaju.I joe me manje briga šro će oni koji nemaju pojma o suneti i farzu sad da valjaju gluposti.
pa i internet je novotarija pa ga koristis!!papak!! je#o te Bilal Bosnic i Fatmir Alispahic i kompletna postavka saff.ba!!!
@TheSatanicVerses Ovo je laz, ne razumijem kakvu satisfakciju ljudi nalaze u fabrikaciji i sirenju ovakvih vijesti. Ovo je npr istina, kad smo kod prdeza http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/man-stands-trial-accused-child-9080274 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jedan od najljepsih i najdirljivijih dogadjaja i nije cudo da se zbio u bas Bosni. Tamo gdje se sve oduvijek bojilo i disalo posebnom lirikom i gdje je sve treptilo u nekoj tihoj muzici. Ono sto najbolje mogu osjetiti samo njena djeca. Gorda ljepotice majko nasa! Znam sto te svi vole al nerazumijem sto te toliko mrze oni sto na tvojim grudima spavaju. A ponajvise zli brat podstanar.
Bidat, novotarija.Amin
Interesuje me zašto su sultani slali šije na novoosvojena područja npr ovog Ajvaz dedu , Tekija na Buni itd.Šta je poenta , ne kontam?
islamaska gay parada
Da mi je upoznati jednog postenog sa amdedijom - jezim se od lopova u ime (ne bitno koje) vjere Sve sto su mogli, u vjeri su pretvorili u biznis - samo daj lovu Nema ih na birou - cim zavrse skolu, imaju posao - kler Izmedju ostalog, ubacili vjeronauku i u skolu - samo da bi ih uposlili I to se zove 'vjera' Lopovi sa dna kace - zbog njih mi jos nedostaje par procenata da budem 100% ateista BTW - dovista, hatme, hutbe, . . . i slicne novotarije vode u kufr 'ajd zio'
Ovo moze da smeta samo onima koji idu u krajnosti. A ekstremizam nikada nikome nikakva dobra nije donio.
Ovo moze da smeta samo onima koji idu u krajnosti. A ekstremizam nikada nikome nikakva dobra ni donio.
Pa vece je cudo izlazak sunca svaki dan, pa se opet ne molimo pred tom pojavom. IZ ce na Sudnjem danu morati objasniti zasto su narod u zabludu odvodili.
@brcak108 nisam musliman ali kao pravoslavac cijenim muslimanske i Bošnjačke običaje i samo budala se može stiditi svoje kulture.
Krenulo se snažno i ovdje u graditeljstvo. Sad su tu i stepeništa a nije ih napravio Plajvaz Dedo ! Nešto matrijala preteklo pa ostalo i za rukohvata. Tu su i hodže samo još fali Semir OSmanagić da dokaže da graditelji visočkih piramida u srodstvu za neimarom Plavaz Dedom. Prava šprdačina od vjere i ublehe ! Stidim se što sam predratni musliman "! Bio !
Nadam se da si to ''predratni'' zamijenio sa Kur'anom i sunnetom.
@vasastranka Sunneta ima nekih hiljadu verzija pa kog se prihvatiti ? Kuran treba svako znati, šta je tu loše, loše može biti samo proizvoljno tumačenje. Inače Kuran teško može shvatiti bez kontekstualne interpetacije čak i u arapskom izvorniku, a tu su i dublja značenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cista budalastina parada rostilja i kica.U islamu jedino mjesto na koje se ide i dovi je Hadzdz ostalo je sve novotarija koju smo od osmanlija pokupili sekularni islam
Pa sta ima protiv sekularnog islama?
e eto lijepo je vidjeti koliko vas je samosvjesno da je to novotarija, da ste u svemu ostalom tako dosljedni i jednoglasni gdje bi nam kraj bio.na prvom sljedecem pitanju bi se podijelili na sto frakcija i digli ruku jedni na druge.
Hiljade vjernika okupile se na centralnoj manifestaciji 507. dani Ajvatovice Osmislise bosanski muslimani sebi karneval koji je , vec sada , zasjenio onaj u Riu de Janeiru :DDDDDDDDDDDD .
Ja bih protjerao u Arabiju svakog ko izgovori rijec "novotarija". Cim cujete tu rijec, znajte da imate problema sa posebnom vrstom debila. Takvi ruse historijske spomenike po Siriji.
@nita Ti si glup! Po tom divljanju su poznati. sto nije u islamskom duhu po njima ne treba da postoji i treba biti unisteno. U gradu Palmira su skoro 20% vrijednih spomenika unistili odmah po ulasku. O rusenjima spomenika u Afganistanu od strane talibana se dosta pisalo. Neznam kakvu sudbinu bi steci dozivjeli kad se ovi razmahali.
@nita Sve to fino zvuci ali samo u prici. Naravno, koga boli briga za Siriju i ISIL, zato su i mogli oni da ruse koliko hoce! I bez da ih iko od ti tvojih organizovanih i samosvjesnih osudi. Ne nikada neces cuti osudu toga. Kakav je to onda put?
Ja bih od naredne godine organizovao trcanje hodza niz ovu kaldrmu u mantijama i pobjedniku obezbjedio besplatnu kartu na hadz.
Da nam je danas taj dedo pa da klanja 40 dana da udjemo u EU, onda bi vec u drugoj polovini augusta bili u EU, onda bi to mjesto posjecivali ne samo oni koji misle da vjeruju. Tad bi i oni sto stvarno ne vjeruju dosli da se pomole tom njegovom cudu. Ovako ostaje samo da se smijemo budalama koji se kunu u sunnet, a rade protivno istom. Danas svatko zna da cita, a ne kao prije 50 godina, pa da mu svasta mozete prodavati.
a sto se to tebi ide u EU kad nema veze sa serijatom he,.. koji ste vi licimjeri
Da ti kazem, ja bio u EU i dosao, tako daa... Znao sam ja da ce mene veliki broj vas strpati u vehabije, ali ni blizu toga nisam. Ja sam samo osoba koja umje da cita, a vehabije to ne umiju, jer oni su bukvalisti i iskljucivi. Sorry, greska u koracima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)