Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rasim legenda nije se krijo po misjim rupama ko srpski koljaci i siledzija ratko mladic i goran hadzic, rasim je ponosno hod\'o i umro ko covjek dok su srbi i srbija genocidasi i nacisti zauvijek!
Nek mu je vjecni rahmet dusi.
ne razumijem zasto dozvoljavate komentare na ovakve vijesti?!!! Generale, nek ti je vjecni rahmet!!!
\"Preminuli general ukopan na sehidsko groblje\"..Valjda ste htjeli reci rahmetli..Ovo mnogo govori \"o suzivotu i multieticnosti\".. Nekoliko hiljada muslimana je ISPRATILO r a t n o g z l o c i n c a sa najvecim pocastima, a vise od STO HILJDA NJEGOVIH Z R T A V A SU GA DOCEKALI I GURNULI U DZEHENEM OLI TI PAKAO.
zasto ste ostavili ukljucene komentare? da se mogu genocidasi srbi izzivljavat? u svakom slucaju rahmet dusi ovom velikanu koji se borio sa genocidnim srpskim ubicama i siledzijama, koljacima nacisima! da spasi bosnaohercegovacke gradjane i drzavu bosnu i hercegovinu! lahka zemlja bosanska legendo!
Rahmet dusi generalu nasem Rasimu Delicu
ode najuhranjeniji vojnik armije bih bivsi gladni borac armije bih
Ratko Mladic HEROJ!!! dobio je mnoge slavne bitke...satirao je neprijatelja gdje je stigao i mogao a ovaj su-pak sto ga saranjujete, ni jedne bitke nije dobio to su cinjenice... http://en.tackfilm.se/?id=1271684650781RA51
dobeli udbas rikno 18 godina prekasno. trebalo ga je odmah na zlatistu smaknut kad smo ga zarobili.
Prije nego sto onemoguce komentare: kakva je ono paravojska na fotografijama koje ilustruju predhodnu vijest. Ovaj covjek je OSUDJENI ratni zlocinac. Haris podsjeca da se ne izjednacavaju zrtve i zlocinski. Pa ovaj covjek je OSUDJENI ratni zlocinac. Koji ste vi licemjeri!
Rahmet mu dusi!