Komentari (536)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da nema seljakluka, cim nema SDA glava
Celave bradice sa oholim pogledima
@Ovosveja2072 KONAKOVIC, HADZIKADIC I MEHMEDOVIC (NA CELU POSTIZETBEGOVICKE SDA).
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A ne mozes ti ovim hajvanima sto vjeruju u bakira k'o u Allaha dokazat koliko su im para pokrali... Svi na proteste!!
Svaki put isti kalup! Bella Ciao Itd! Ovo je protest onih koji su za sistem EX SFRJ! Može li ijedan protest bez komunizma u Sarajevu?
Zasto niko ne pise o zome kako kanton Sarajevo indirektno finansira RS? Sva javna preduzeca ciji je osnivac KS placaju PDV na novac koji im KS prebacuje za plate. To je isto kao da ja dam djetetu đeparac i kazem mu da mora na to da plati PDV.
lopovi iz tzv opozicije u pokušaju krađe skupa platforme za progres
Stranacki protest protiv stranacke korumpiranosti. Sta reci?
Svi opet na ulice i na izbore da vise makar ne gledamo ove uhljupe , dosta su bili na vlasti
Iskupilo se par hiljada ljudi kojim ne pase vlast u Sarajevu . A sta cemo sa onim 50 hilada sto im odgovara ova vlast. Pa konakovicu , sepicu , kojovicu demokratskim putem dobijte glasove pa vladajte smradovi jedni.
Definitivno se vratio iz budžaka na scenu i to kvalitetno. Realno je tako u ovom momentu i ovo je znak povrata iz medijske blokade. Rezultat na izborima 2020 je već druga priča. Isto kao što ja ne vidjeh nijednog člana stranke da je prozijevnuo danas izuzev Hadžikadića. Znači one man show. A da su mu saradnici katastrofa jesu.
CRVENI OLOŠI.....
Platformanesmije dozvoliti da se u nju uvuče Nikšić jer je on samo nepotreban balast..ništa nema da ponudi..jalov..nekoristan...nepotreban..suvišan. Netreba mu opet pružiti priliku da umnožava budžetske nehljebe ako se dokopa djelića vlasti...što mu je san.
zlo i sljam politicki
Sve ovo treba pohapsiti
Gledajući sa strane, čim je neka škakljiva unutardržavna stvar odmah je stotine komentara od kojih je najviše od strane plaćenih botova, koji su zaduženi da pljuju drugu stranu i veličaju svoju. Prednjaće SDA botovi a slijede ih srpski pod kontrolom Vučića. Ostali iz SDP, Naše stranke,SBB i HDZ javljaju se samo kad im se vođa ocrnjuje.
ko je ovaj papak mirso mora da je rat proveo u inostranstvu kad je ovako pametan
ZNACI POCELO JE☝️👍
pet stranaka sakupili oko 3000 ljudi.