Komentari (356)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čovjek je Vučiću i njemu sličnim rekao NE a bošnje DA !
Jel Bogić otišao u Beograd da ga Vučić pelcuje a sve organizirao Bata Gašić direktor BIA-a.
Bruka za Sarajlije pa mogu reci i za sve gradzane BiH ...treba se nahebat svima majke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi su definitivno pukli ovdje. Trosit djabe benzin za ovakve stvari, a covjek jos rekao da je gotovo za njega.
@BosniacumLilium gdje ti je Hadzikadic kojeg u gradskom vijecu predstavlja matori Majstorovic koji je jedan od krivaca za ovo sve
ma dodju na HIFU i kazu pisi na stranku :P
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I onda se pitamo što nam je Sarajevo najzagađeniji grad na svijetu
Sadasnjost i buducnost Skaka , Zahiragic , Smrdic 😪 Bosno zagnojila si se. Tuzilastvo suti jer je pod politickom kontrolom, Skaka izbriso viber, umjesto da odgovara za trgovinu uticajem sibicar Skaka se smije postenom narodu jer je srusio podmuklo Bogicevica.
kružite qrcu kad se pokazalo već ko nas vodi
Majku vam hebem, 15 minuta sam stajo da vi kharine masete khurcinama i papirima
Skaka je danas podržao protestnu kolonu podrške . Tvrdi da SDA čvrsto stoji iza neopozive kandidature za člana predsjedništva BiH, iz reda SDP u gradu Sarajevu.
Bogi boli nas dzon sta kažu političari, mi građani Sarajeva hoćemo samo TEBE
Cuj protesti ,a ovamo kad treba za gladne i one sto rovu po kontenjerima protestuju preko racunara.Ovo samo biti stranacki organizovano.
ne je ne.... mozete sada Skaka neka promijeni u Sadaka i neka vodi...bruka
Bogiću, zar ti sav ovaj narod na nogama ovih dana ne govori ništa? Ovo što se vidi je pedesetak hiljada. Ono što je zatvoreno u kućama je još pet puta toliko. Tofu građani van nacionalnih i partijskih Titova.
A kad treba protestirat protiv kriminalne vlasti, samo se usiju tastature nargila-komentatora.
Unutar "Četvorke" je, što i nije tajna, postojao načelni dogovor da će Seid Škaljić biti u rukovodstvu Gradskog vijeća. Iz Hadžibajrićeve stranke su zbog toga i podržali vijećnike koalicionih partnera da uđu u Gradsko vijeće, poput Muamera Mekića. Međutim, zbog činjenice da je NiP insistirao da Ademović bude predsjedavajući, to je automatski značilo da po Statutu u rukovodstvu Vijeća ne može biti još jedan Bošnjak.
U slučaju da je kandidat NiP-a bio Toni Vukadin, Hrvat, što je na neki način NiP-u i nuđeno, imao bi dovoljno glasova uključujući i neke koji nisu dio "Četvorke", Škaljić bi mogao biti dio rukovodstva Vijeća, a posljedično i Bogićević gradonačelnik. Cijeli fijasko s glasanjem i izborom gradonačelnika bi se izbjegao.
Elmedin Konaković je, tvrde nam vijećnici, uprkos svemu tome insistirao da predsjedavajući Vijeća bude Jasmin Ademović. Iz Hadžibajrićeve stranke su u startu, a što su javno istaknuli više puta, kazali da za Ademovića neće glasati.
Bezveze pravili gužvu, nije vam Bogić kao Nikšić, Kojović ili Konaković da danas kaže jedno a sutra uradi drugo.
Tako je on ne jede sutradan ono sto pos..e danas.
Demonstracije postale kao MC Drive, ne moze se vise pjeske ni demonstrirati, sto se muciti, imaju li ugradjeni minderi u autima?