Komentari (336)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
" Dudakovica pustili da se brani sa slobode i u cemu je problem? Jel se krio? Jesu li ga skrivali drzavni organi? Jel pobjegao u drugu drzavu? Nije, kao nasi srpski heroji!!! " Srđan Puhalo
@kasperSRB2 - Hakija Mehonjić, a ne Naser Orić.... Usput: Znate li braćo Srbi gdje su vam bili SVI oficiri i 99% vojske npr. u noći 13. septembra ‘95 kada je Atif Dudaković sa 502. viteškom ušao u Bosanski Petrovac? Bili su ili u Banjaluci ili na putu za Srbiju. Kako znam? Pa tako što sam kao vojnik VRS, došao ranjen sa neke planinske vukojebine Liskovice između Mrkonjića i Jajca da vidim šta mi je sa porodicom u istom tom Bosanskom Petrovcu.
Da, bio sam vojnik. Naoružan. Legalna i legitimna meta. Kao što su za mene bili vojnici Petog korpusa. Braća po oružju. Ali, zanimljiva je to stvar. Oficiri srBski, sve sa svojim familijama, desetak dana prije “viteški” su se poput zadnjih hijena izvukli iz grada. Bez bilo kakvih borbi, jer borbi i nije bilo. Za njima je po nekoj intuiciji nahrupio narod. Vojska koja bježi deset dana prije svog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Slika dana: muz i zena sve sa troje djece odjeveni u majice V korpusa. Krajisnici.
Ruke ti se pozlatile generala hvala ti sto si nas časno branio , volimo te ❤️❤️❤️❤️
ovce..ko ovce...za ideale ginu bufale
Ovi "olujaši" su jaki... da nije bilo oluje neb nas bilo u krajini.... hahhaa kakve izjave.... pa 3 godine smo bili u okruzenju... a vi kao 3 godine pripremali oluju... evo vam klinac. da nije bilo ovakvog otpora u krajini tacnije na rejonu banjani radoc dvor... nebi bilo vas. Lako je napraviti oluju kad se đikani daju utrk poslije velikih gubitaka i ranjavanja sratka mladica....mogli ste autobusima za njima, niko nebi ni pruzao otpor.
SDA opet pobjeđuje
ovo je samo blagi odgovor na pokusaj svaljivanja krivice hrabrima i casnima. Zamislite da đikani se zeznu pa pozele rat, kakav bi odgovor bio...mada to nikad nebi oni sebi dopustili jer znaju kako "ujeda" ovamo iz krajine. A ove tzv zlocine sto oni terete nase heroje... ubijali se sami cak i svoje civile ubijali pa sad hoce da to na teret prebace casnim ljudima... fuj kukavice.
Podrška u Zenici, Mostaru i Tuzli. U Sarajevu ništa. Šteta što je to glavni grad. Za Sarajevo ništa ne postoji što se dešava izvan sarajevske kotline. Snobizam na kvadrat.
danas radni dan u 12. radi li iko?
Balijska posla!
Ma bravo, qurac ćeze pritvoriti više ijednog Srbina!!!
BOSNAE
Svako "svoje" optužene (i osuđene) za ratne zločine podržava šupljom i kojkakvim floskulama. U tome su svi Balkanci isti. Nije tesko pogoditi u koliki (patetični) iznos novaca za odbranu ce se ovolika podrška pretvoriti. Ne kaže se đabe da je patrotizam najkvarljivija roba :)
Hahah, eto ti bi stavio Ratka Mladića, osuđenog za genocid, i generala Dudakovića koji je spasio Krajinu, Bihać od novog genocida, u isti koš. Te priče ne prolaze više nigdje.
Tako se to radi. Čestitke Časnim i hrabrim Krajišnicima za podršku Časnom Bosanskom Generalu. Ne mogu dušmani dokazati nikakav, ni najmanji, zločin jer ga nije bilo.
Podrska i od mene. :)
OVCEEEEEEEEEEE BEEEEEEEEEEEE
Nek je i 3.000, uzmemo li da USK ima oko 275.000 stanovnika, te izuzmemo šetače, ove po okolnim kafićima, te političare i predsjednike svih udruženja sa svojom pratećom svitom, podrška sa nekih 1% ukupnog broja stanovnika USK je katastrofalno loša ...
Najiskrenije se nadam da general Dudaković nije zločinac,ponajmanje ratni. Ali to niti znam ja niti 99% okupljenih ljudi.