Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha ovo je sve tako simpaticno gledati kako se pljujete naj bolja tv serija ikad i bice jos gore ako bog da a na kraju svi ima da najebet..e a onda ce biti super dobro gledati vas dok vi svi skontate sta vas je snaslo i optuzujete se medusobno a u meduvremenu odo na plazu i pozdrav iz jedne ljepe zemlje koju samo na tv mozete gledati i kad sve srusite pisite nam kako vam je :)))
@dino22 Dobar komentar. Eto i mene a pozivam i druge. Spašavaj se ko može
@dino22 nemoj misliti da si nesto super pametan. Bilo je takvih i u ratu. Bilo je hvala Bogu i onih koji smisao zivota pronalaze u necemu visem od osuncane guze po bijelom svijetu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo se desava kad je neko ocajan,kad god pogleda u rodni list oci mu izbija ono: rodjen: Republika BiH!
Chetnik je chetnik...ustasha je chetnik i po!!!
@MostarskiRambo more ali da se rd podijeli na srpsku,hrvatsku I bosnjacku etno teritoriju
I sta sad kazete kad se ispostavilo da je musliman autor grafita!? Hocete se izvinute za napisane bljuvotine kojima ste pocastili hrvate?!
https://m.24sata.hr/news/svoj-auto-je-isarao-grafitima-o-srebrenici-pa-okrivio-ustase-643339
Pi3da mu ma7erna ustashka klošarska , a otvori mu frižider ako nadzeš dva jaja pljuni me
Treba ovim ustashama hebat nenu , Blajburg je bio remek dijelo druga Tita
Pa dobro to su jadni ljudi koji nemaju peioriteta u zivotu.. svaka cast za ekipu 👌
Bolest koja se zove Ustashtvo...cak veca bolest od chetnistva
pa bre braco rvati uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuskoplja ko nas bre zavadi u gornjem vakufu
Nema potrebe uznemiravanju. Naime prije 10tak dana je na podrucju ove opcine unisteno par katolickih i hrvatskih spomenika i vjerskih obiljezja. Nitko se od vjerskih vodja nije izjasnio ni osudio cin niti su koje bosnjacke novine ni mediji prenijeli vijest. Dakle ako utipkate u trazilicu lako cete naci o cemu pricam. Dok god mediji ovako pristrano izvjestavaju o pojedinim slucajevima i sami tako raspirivaju mrznju dolaziti ce do ovakvih slucajeva jos vise.
Koja je razlikaizmeđu ovih grafita i mrziteljskih komentara koji klix dopušta?? , pa nikakva već klix radi isto što i drugi nacionalisti , loži ljude na mržnju objavljujući ovakve članke kao "relevantne" za odnose između naroda.
Pazi policije, kaze “navjerovatnije ima elemenata krivicnog djela”. Valjda nisu sigurni jos, il ista?
sacuvaj nas Boze kuge,gladi i Hrvata
ko o čemu hodža o poštenju, normalnom dosta, dali je i ovaj imo dvojicu taksista da levati narod sa pričama. ako iko radi na promicanju mržnje i netrpeljivosti to su takvi ko ovaj časni "ef".
Seoska-lola pametan sam samim tim sto ne prisustvujem tim glupostima nego uzivam u onome sto je ova preljepa planeta dala ljudskoj rasi
Pa zbog ovoga se treba cijela drzava dici na noge,ali kad su uvrede i provokacije sa srpske strane onda se nista ne desi.To je uredu...majku li vam cetnicku
Bosnjo pamti, ne zaboravi ,ni druga ni brata kod ovih hrvata.