Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je6ala je nas ta odbionica dobro ali eto.Staljin fino rekao Titu da se socijalizam ne gradi na americkom zitu ali sta zna podmitljiva balkanska seljacina.
zato ovi danasnji klosari ne mogu reci NE AKCIZAMA ni onom potrcku wigermarku
Mala Bosna i Hercegovina kaže NE i Kolindi, i Vučiću i Erdoganu. NE, NE, NE
Jedna Jugoslavija je mogla biti jaka samo sa jednom harizmatičnom vođom Hrvatom, Slovencem, Bošnjakom, pa čak i Albancem. Stavi Đikana na čelo, propadne sve sa tri mjeseca, dođe nekakav okupator, on pobjegne u London... Ne možeš ti sa lopovskim i kukavičkim Đikanom praviti jaku državu.
Danas idemo po savjete u Albaniju, Rumuniju, Bugarsku... a da ne govorim o Česima ili Poljacima! Nit' nas ko šta pita, nit' imamo šta pametno za reč'! Ako nam ko šta udijeli, dobro je, migranti nam se šetaju po "državi" slobodnije nego po svojim matičnim državama i niko im ništa ne može (ili neće?)! A Tito rekao "Njet" velikom SSSR-u a Amerikanci nisu smjeli ni da pitaju... Svaka čast gosp Raife, nažalost nema više te generacije...
Sandore, ovde dvojica od tri sina kradu pare iz kuće i nose susjedima i komšijama. Gdje prestaje logika počinje dejtonska tvorevina ..
Hrvat Josip Broz rekao Staljinu veliko " NE " , a vidi kakvo je vrijeme došlo da jedini Hrvat koji Putinu kaže " DA" je Srbin Dragan Čović.
...koji si ti mamlaz .okot ti hebem fašistićki.
To ste mogli lagat nekad...to je bio dogobor zapada i istoka zbog geostrateskog polozaja...Rusi su usli u Beograd 1945 i tako su mogli uci ponovo kad su htjeli da nije bilo americkih i britanskih tenkova na talijanskoj granici...tu srecu sa polozajem nisu imali madjari,cesi,poljaci itd
Eh da se barem vrati NDH, zemlja bošnjaka i hrvata bez smrdljivih srba