Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo grad heroj. Kazu Paris grad ljubavi? Sarajevo je toliko patilo a opet nikog ne mrzi!
Sarajevo ne mrzi nikoga osim Srbe, Hrvate, Jevreje, Grke, Ruse, Holandjane, Babine muslimane, Sandzaklije, vehabije, selefije, Arape, Amerikance, Cigane, Focake, Srebrenicane, Tuzlake, Madjare, Kineze, Crnogorce, pedere, hriscane,SDA, SBB, SDP, komuniste, pse, Saudijce i Hercegovce i jos ponekog i ponesto. Za vecinu gore navedenih sam na Kliksu citao najgore moguce komentare i kletve. Lakse je nabrojati one koje Sarajevo voli nego one koje mrzi.
@sashapuskin, od kada to Sarajevo voli Zenicane?
Grad sa toliko emocija i ljubavi to nije normalno! Dusmanima je krivo sto je izrastao u jos ljepsi grad Od vratnika do dobrinje jedna ljubav za sve! ❤
Eto jasno ko dan. Ratni posao Bakira u trezoru je bio brojanje kasika i eventualno rupovkom javi elektro distribuciji pusci il zamandali struju..
Pa kako vas nije stid spominjat dijasporu u njoj pola bivsih boraca koji su nakon rata ostali i bez posla i bez icega drzava ih izradila i ljudi otisli ubila ih nepravda i vi ovdje pojedini serete.
Nekom rat, nekom brat!
jako fine informacije u članku, pohvala za novinara, trebamo više ovakvih članaka- NE SMIJEMO ZABORAVITI!!!
kad se sjetim bilo je stvarno tesko ali izdrzalismo
kad se sjetim bilo je stvarno tesko ali izdrzalismo
Niko ne moze ubiti nas bosanski inat!
ehh boze moj kad vidim ove slike. ali opet me najvise pogadja kada vidim djecu na slikama. to me onda totalno sje8e, da oprostite.
Šta je sa ostatkom BiH? Nama ruže cvjetale u ratu? Koje licemjerje i elitizam...
Bog ce znati nagraditi vasu pozrtvovanost, mir s vama.
DONT FORGET !!!
Stvarno ste dosadni,predjite na vedrije teme
predobar video al fakat (Y)
Ratna vlast u Sarajevu je držala djecu u Sarajevu i onemogućavala im izlazak iz ratne zone. Ako su morali punoljetni građani biti taoci politike, to nisu morala biti djeca.