Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji ste kreteni, umjesto cestitki ovim nasim herojima vi se raspravljate o nacionalizmu. klasika za bosance. Svaka cast Gorane i Miso !
momcima svaka čast predstavljate Bosnu na pravi način valjda će nešto od te vaše humanosti i ljudskosti preći i na ahmetovića i ostale što su došli da se slikaju sa herojima...
..ovaj srbin je potpuno u pravu!
المسلمون هم الثروة الحيوانية
Zahvaljujem Srbinu što pise bosanskim pismom. Ukoliko je cirilica, odnosno bosancica, \" pismo i vas bosnjaka i izmisljenog vam jezika bosnjackog.\", onda hvaljenje tuđim izmišljenim jezikom, i kositenje tuđeg izmišljenog jetika, je toliko besmisleno i smijesno, da mislim da \"Veliki Srbin\" treba da se malkice upita nad sobom: Sta je onda on ?
Naše pismo je BOSANČICA, v.la.s.i bi rekli da je to 100% ćirilica, ali nije, to je posebno naše pismo, kojeg na žalost ne koristimo... GRAMATIKA BOSANSKOG JEZIKA IZ 1890. GODINE http://www.scribd.com/doc/48643266/gramatika-bosanskog-jezika-1890
glup si.. cirilica je i nase pismo
Jeli to Dzej Ramadanovski .......,ovaj desno.
الصرب هم الإبادة الجماعية Na google brzoo ;)))
Usvajanje ovog drzavnog budzeta u CETVRTAK jedino i samo ide u korist genocidnoj tvorevini, a to je cilj spirica, unistiti drzavu BIH- u! ZNACI DA AKO SE PROPOZIRANI BUDZET SPIRICA KOJI PREDSTAVLJA GENOCIDNU TVOREVINU NE USVOJI GENOCIDNA TVOREVINA CE DOZIVJETI KOLAPS ! Vidjet cemo KOLIKO SU LAGUMDZIJA, ZLATKO KOMSIC I FAHRUDIN RADONCIC PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE i dali ce gLASATI KO STO BI SVAKI PRAVI BOSANAC URADIO A TO JE PROTIV USVAJANJA BUDZETA KOJI SRPIRIC PRAVI DIREKTNO KO UDAR NA DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU i NJENE INSTITUCIJE ! Znaci nece biti uskoro ni plata za funkcionere drzave Bosne i Hercegovine, institucije, kulturu, sport itd! Drzava BiH-e NECE VISE MOCI FUNKCIONISATI sto je PLAN genocidne tvorevine !
Oj turci sta je sad srbi ne dismr a? p i z d e b a l i j s ke
Vidi Ministra blago nama sa njim hihihihihihih
pa nece biti smrdljive b.a.l.ij.e koje su inace poznate kao velike kukavice
يمكن أن الأتراك يدخنون فقط اللعنة جميع الصرب. هذه هي رسالتكم إلى اللعنة عليك رائحة كريهة
bravo gorane. nisam ni sumnjala u tebe. east timor sa uspjehom a i sudan sada. sve pohvale
المسلمون، اللعنة عليك أمي. الله هو شاذ جنسيا
ko ce drugi spasit nego srbi.. sto nema takvih komentara? kad god je neki clanak gdje srbin uradi nesto lose, budu komentari tipa \"SRBI DISMRRR\", \"SAMO SRBI SU ZLOCESTI\" itd. Medjutim, ovdje nista. kako to dragi moji nacionalisti?