Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast momčino, ovako se pokazuje prava hrabrost, a ne bacanjem bombi i pucanjem iz rafala po gradu. Ovo su pravi heroji :)
Herojsko srce na oca Nurudina Dinčeta Imamovića !
To onaj Alijin ?
Sarajevo je ponovno polozilo ispit koji smo pali u slucaju Denisa Mrnjavca.Jako je lijepo citati naslove o herojskim podvizima ovog naroda.Nakon rata, ono protiv Denisa Mrnjavca najveca je blamaza Sarajeva u citavoj historiji ovog grada.Moze mi pricati neko da je strahovao od policije od ovog ili od onog.Ali nikakva krivicna prijava me ne moze zaustavit da spasim covjeku zivot.Krivicna prijava je mala cijena za spasen ljudski zivot. Kad god procitam naslov o nekom ko je spasio nekog sjetim se Denisa Mrnjavca, eh da je bogdom tada bilo ovakvih heroja.... Svaka cast Amare :) ti si osigurao svoju nagradu na onom svijetu :)
Svaka cast kralju
sarajevo je opet pokazalo da ima najgrabrije sinove...po ko zna koji put.svaka cast majstore.
Malo je reći ljudina, vjerujem da nas ima još koji bi isto postupili.
Jucer uhicen lopov BOSANAC Milan Poparic a kad je u pitanju heroja nigdje nacionalnost ?????? To znaci sve sto je lose nama se pripisuje a herojstva se ostavljaju otvorena da moze prisvoji ko hoce po zelji ??
isti je babo svaka cast nasa fina djeca
"Ne smijete izgubiti vjeru u humanost. Humanost je okean; ukoliko se nekoliko kapi okeana uprlja, cijeli okean ne postaje prljav". Malo je danas takvih ljudi.BRAVO!!!!!
Heroj si veliki brate,svaka cast.
Jeza. Divno. Vracas vjeru u ljude, Amare...
"Dojavu o požaru su zaprimili u 8.58 sati, a već u devet i dvije minute su bili na mjestu događaja" i "Četiri vozila i 12 vatrogasaca su bili na intervenciji" a u Jablanici 2 vozila, tri kante, dva slaufa i 5 vatrogasaca i ceka se mjesec dana da stignu kanaderi iz Hrvatske? Nesto me "deja vu" hvata i podsjeca me na rani April 92:e, u Sarajevu cetnici dizu barikade a u Bijelini i podrinju pokolji vec zapoceli, a sve vicu Sarajlije sa predsjednikom na celu?: "Nece bit rata". Nesto mi cudan odnos glavnog grada prema ostaloj ili bolje receno preostaloj drzavi?
Dobro sad, taj dio da su došli za 4 minute zvuči ko nešto, a ono 200m od Hotela Evropa je profesionalna vatrogasna brigada :D A to da Sarajevo postoji samo za sebe i da je ostatak države puki rob, to je tačno. Bacili bombu "odoše sve pare u Beograd, kuku nama", a sad kad sve pare idu u Sarajevo niko se ne žali. Beograd je ponešto nekome i vratio, Sarajevo neće nikome ništa.
Ne mogu a da ti ne kazem da to bas i nije sasvim tacno. Samo prosle godine Opstina Centar je pomogla, nisam siguran ali mislim Opstinu Konjic ili Jajce s nekih 50000 KM ili vise. Sta su oni uradili s tim parama.? Inace svake godine Sarajevske opstine odredjenim sredstvima pomazu "slabije opstine". Ako meni ne vjerujes slobodno provjeri. P.S. Ja nisam iz Sarajeva da ne mislis da sam pristrasan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bravo ,vidi ga isti svoj babo:)
Momku svaka cast, tako bi se trebao ponasati svaki normalan covjek u istoj situaciji, a ne kao u Americi, mobitelom snimati, pa staviti na Youtube.
Vidi se da je na oca...za ove malo mladje otac mu je bio Zeljina bokserska legenda prije rata...svaka cast !!!
Amare, upomoc, treba mi 100.00 KM... Neki dan je efendija govorio za one "gradjane" sarajlije koji su nelegalno prisvojili vakufske stanove i zive u njima bez da ikome placaju nadoknadu za to... Svaka im cast, ne znam kako smiju zanociti u tim stanovima... To je vakuf, neko je to izdvajao iz svojih usta i ostavio u emanet, za sveopcu korist gradjanstvu.. Mozete nas zamajavati, obmanjivati... ali Onoga gore niko jos obmanio nije..
Amaru svaka cast, ne govorim o njemu.. govorim o "seljacinama" koji su 60-tih dosli i prisvojili sebi ono sto ne pripada njima...
Ja razumjem ali ocito da ti ne razumjes... Otimacina je otimacina, nebitno u kom vremenu i u kom sistemu se to izvrsavalo... Dodaj na spisak i Zlatka Lagumdziju.. i on je u tudjem stanu zivio... Svi su oni za mene isti, sarajevski sibicari, ovi novi samo prepisuju od starih...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Amare muško sam ali hoćeš se udati za mene?!