Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zar federacija nije dosad mogla kupiti najmanje dva tri helikoptera dosad ah da pare otisle na vozni park politicara, plate, putovanja, sekretarice..ovog bilmeza suvisno je komentarisati
Političari kupuju skupocjene automobile, a dosada su mogli kupiti bar dva kanadera. Jednostavno nije ih briga što šume gore i što dim truje narod. Sramni bosanskohercegovački politički trijumvirat!
Ma dizi helikoptere sto ga pitate U normalnom svijetu bio bi u zatvoru...drzavni neprijatelj br.1
Za ove Srbe koji brane Dodika ija sam za Dodika toje jedini covjek kojije sposoban dovest RS u propast
Svaki kanton treba imati jedan helikopter pa se medjusobno pomagati. Kad deset komada krene da gasi tu mora biti ucinka
Pa neka se i češlja kad naši političari kradu i nisu u stanju da nabave ništa
Željeli ste, gledajte! Ako je neko mislio da može da nameće nekome nešto, sada se može uvjeriti da to nije dobar put jer i taj neko drugi može nešto drugo da nameće ili da blokira...silom ne ide, tj ide ka raspadu definitivnom!
Kako imate azurne politicare, jos cete 50gd koristiti vatrogasne ,,postrojbe,, iz titinog doba. Doduse, vama je uglavnom Dodik za sve kriv. Tako je lakse podnijeti nerad i javasluk Federacije.
Ma kreten!
Kad je trebalo po Spahica ići, bezveze, nikakvih problema nije bilo.
Sada je DvoDick
Može se krivično odgovarati i za ne poduzimanje potrebnih mjera i radnji. Ovo je slučaj za tužilaštvo jer onemogućavanje gašenja požara je jednako paljenju požara.
Kad je Doboj tonuo u poplavama prije nekoliko godina, Bosnje ko mahniti isli spasavati Srbe, a ovi uzvratili za ramazan sa Noz, zica transparentima. Dodik je isti. Treba se skoncentrisati na onu saku postenih Srba.
Veceras ce trokajk- face tv duhovni vodja nenad adzifejzovic da objavi Bakir Izetbegovic kriv zato sto helikopteri ne idu da gase pozare . Sve vam je.em jugobalijsko komunisticko
Mnogo ste lose govorili o predsedniku Miletu, vredjate ga svakodnevno, vodite medijsku i svaku drugu hajku i harangu protiv njega, srpski narod i Srpsku Republiku nazivate pogrdnim imenima. To predsednik Mile nece da dopusti da prodje bez odgovora...koga je moliti nije ga ljutiti
Nek pitaju Čovića što šuti o tome, briga njega što Hercegovine gori, više ga brinu izbori 👹
Treba ga uhapsit već jednom...
Pogan ljudska