Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poraz drzave. Koje drzave? Hvala Bakire, hvala SDA bagro.
nek gasi kod god hoce, ti si poraz u zivotu cin tako pricas
SDA botu ne kaci mi se na komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Znaci doveli su federaciju na nivo da trazi pomoc od RS za koju uvijek govore da su zaostali za federacijom. Bukvalno Mile se popisao po nama i jos uvijek otresa!
Hvala svima koji pomažu svom narodu, posebno pilotima i logistici.
Hvala našim "sposobnim"predstavnicima,pa p.... vam m..... nakon toliko godina niste sposobni helikopter nabaviti,pa zar je moguće da su toliko nesposobni i da i dalje vladaju,zar je moguće da ljudi i dalje sjede mirno u kućama i ništa ne poduzimaju,zar je moguće da je Fadil još na slobodi,zar nije dosta više.
Kupite bolan helikoptere ,air traktore i kanadare samo u inat dušmanima.
Znaci ukidaju se OS BiH, sve pruzimaju Dodikovci
Iz Bosne i Hercegovine? Ovaj novinar što svaki dan naglašava ovakve gluposti je za otkaza
dobro niste napisali da helikopteri iz RS pale vatru i to prezentovali stranim medijima
Nije bitno ko gasi i sa kojom letjelicom..mi sve države bivše Juge treba da se pomažemo u ovakvim situacijama poplava,požara,pandemija, a ne da politizujemo svaku ovakvu vijest.. pa valjda smo jedna drzava, da gori šuma u RS-u normalno da bi naš "muslimanski" helic iso gore
Mislite helikopteri iz mAnjEg Bh EnTiTeTa ?
Ko je više učinio, Dodik, koji je poslao helikoptere ili Komšić, koji je otišao u kafanu?
Raspisite posten tender za helikopter, opremu i obuku, da se vise ne brukamo pred traktoristom Dodikom.
BOŠNJACKI HELIKOPTERI SU PO ŠVICARSKIM I TURSKIM BANKAMA!!!! (SDA) IH JE NA VRIJEME SKLONILA!!!😂😂😂😂😂😂!!!
Ništa drugo, nego hvala im. Hvala pod navodnicima ide Fadilu i ostatku ekipe koji su Federaciju syebali.
I u ovom slucaju je zakazala federalna vlada, koja je po hitnon postupku mogla nabaviti air tractore koji kostaju po 500.000 - 900.000$, koristeni. A piloti se lako nadju.
mislim da tesko mozes da nadjes air tractor polovan za 900000 e.novi su oko 20 miliona dolara.CG je kupila pre 5,6 god 3 air tractora.jedan se prevrnuo greskom pilota tokom uzimanja vode sa skadarskog jezera i trajno je unisten.drugi je opet greskom pilota zakacio krilom dalekovod i bandere.ostecen je i u hangaru.i 3 leti.od kad se otcepila CG od SRB oni vise ni kvalitetnog pilota ne mogu da iskoluju a nova vlast koja se trese pred usa ambasadorkom nema nikakve ekonomske rezultate
Imas na oglasima avione za 500 do 900 hiljada dolara. Ovi avioni od 20 miliona dolara o kojima pricas, su kanaderi, koji se vise ne proizvode. Pocetna cijena novog Air Tractor-a je 1.650.000 $, ali bi realno trebao da bude skuplje, zbog modifikacija potrebnih za gasenje pozara. Pozdrav.
A zasto Bošnje nemaju svoje helikoptere? Totalna sramota i jad.