Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj 14.000 litara,... 14 milijardi mililitara ! Smijurija živa ! Kanader to izbaci u dva preleta !
Kanadare i jeste namjena gasenje pozara a ne helikopteru i to vojnom... Nasi se hvale tamo gdje se ne bi smjeli hvaliti....na sramoti da nemaju kanader koji kosta nista koliko su novca spiskali na gluposti...
@rekla-kazala Helikopter ne moze "ponijeti" vise od 1000 litara vode, ili ti jedne tone. 14.000 litara znaci da je helikopter 14 puta napravio krug.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedan u nizu ocitih dokaza da RS bez Federacije i svoje drzave BiH je neodrziva.
Da ponovim: Kad su bile polave: HELJP TROKUTISTAN, HELJP BALIJE. Kad gori Istocna Hercegovina: HELJP TROKUTISTAN, HELJP BALIJE. Kad je staviti Elektroprenos na noge: HELJP TROKUTISTAN, HELJP BALIJE. Eto koliko su odrzivi. KAKAV DA JE: Federacija je za Sumsku Republiku, sto je Hrvatska za BiH: ZAAAAPAAAD!!! Kad usporedis Sarajevo i Banja Luku, onda skontas da Sumska samo moze plakati.
Jebo ga led, kao da je ugasio torjjeve na Menhetnu, a on izbacio dvije kante vode.
Lako je kad moze sletjeti na aerodrom u Trebinju, al da nema aerodroma ...
Poplavilo Trebinje! Ove piromane treba objesit za muda.
Sarajevo_sg,svaka cast al si nas dobro opisao..vecinu nazalost..
Samo sam napisao istinu - nista drugo. Kad su bile polave: HELJP TROKUTISTAN, HELJP BALIJE. Kad gori Istocna Hercegovina: HELJP TROKUTISTAN, HELJP BALIJE. Kad je staviti Elektroprenos na noge: HELJP TROKUTISTAN, HELJP BALIJE. Je*em ja njima majku njihovu. Cast izuzetcima.
Heljp trokuistan, heljb. Majku vam vasu.
HELIKOPTER narode, HELIKOPTER.. bez I na kraju
Ovo bi se efektivnije gasilo zrakomlatom.
...koje li je nacionalnosti ovaj helikopter,sreca pa ih nemamo puno da se ne bi svadjali izmedju sebe ko ce gasiti pozar .
Kad su bile polave: HELJP TROKUTISTAN, HELJP BALIJE. Kad gori Istocna Hercegovina: HELJP TROKUTISTAN, HELJP BALIJE. Kad je staviti Elektroprenos na noge: HELJP TROKUTISTAN, HELJP BALIJE.
Šta ne d'o mi Allah. ....