Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuuu, opet jadnicak zauzet. Pa cime cemo mi onda da doprinesemo vjezbi NATO-a u Tuzli? Ali helikoptera i gowana. Ja u to ne bih sjeo da mi neko da milion maraka. Svaka cast pilotima.
Pripreme za veliku NATO vježbu u Tuzli| Solak: Učestvat će oko 35 civilnih i vojnih timova sa oko 1.300 učesnika. a seljaci nek gase pozar lopatama dok ovi paradiraju i vjezbaju za "gasenje pozara" AHHHAAAHAHAHAH TITO USTANI
potrošite suficit i kupite kanadere
kupovina kanadera bila bi totalni promašaj, kao što smo, recimo, imali slučaj sa talgo vozovima, koji su predviđeni za saobraćanje modernim prugama, a kojima BiH ne raspolaže - kazao je u razgovoru za portal Avaz.ba direktor Federalne uprave civilne zaštite Fahrudin Solak.Navodi kako nijedna vodena površina u BiH nije dovoljno velika gdje kanader može da sleti, napuni svoj rezervoar i podigne se u zrak. Brojne su prepreke za to - od mostova, brana, niskog vodostaja.
@Tume https://www.youtube.com/watch?v=WUxQwWhNoYk https://www.youtube.com/watch?v=n_1-4aDXePc
je** mamu onom Solaku lazljivu i sefu mu stranke lopovske SDA i HDZ kada kaze da kanader ne bi mogao u BiH jer kao ne moze vodu uzimati, pa sam malo ispitao, https://www.youtube.com/watch?v=WUxQwWhNoYk - Kanader u Mostaru uzima vodu za kanader je potrebno 1,5 km vodene staze sto svako nase jezero posjeduje Jablanicko, Ramsko, Busko, Modrac
https://www.youtube.com/watch?v=n_1-4aDXePc
@Tume http://avaz.ba/vijesti/teme/293980/otkrivamo-zasto-bih-nema-nijednog-kanadera vidis kako te lazu
Bogami puno ova dva helikoptera vrte ovih dana a stariji su od olimpijade... Nadam se da nece otkazati jer nisu oni bas namjenjeni za ovakve operacije previse... a tek kad je to ko detaljno pregledao... Nego mamu im hebem nek vise kupe bar dva kanadera to je oko 60 mil. bolje to nego sto svake godine izgorii pola drzave.
Bravo momci, svaka cast Oruzanim Snagama BiH.