Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgori pola drzave dok se pokrenete...
@SaX - bravo, maksuz ste trznuli svoje foto-reporterske, novinarske zicegu do aerodroma, ne d\'o bog otići do Hercegovine i sl. Sve mi se manje sviđate.
Kako moze biti majka Turska.Oni su T.urci priznata n.acija u svijetu a ki baHlincad smo p.oturice koje i izvorni i.slam smatra i.zmetom od v.jere.U nama tece cista h.riscanska krv i cuvamo i.kone na prasnjavim tavanima koje su nam djedovi ostavili u amanet ako se vremena promijene.Isti oni djedovi koji su postali bogatiji za vrecu brasna
Nema nama ništa bez naše majke Turske
Hrvatski kanader koji gasi šume po BiH nosi oko 6 tona vode, ruski helikopter nosi 4 tone vode i ovaj sada turski nosi oko 2,5 tone vode. Znači najveći legitimitet na BiH ima Hrvatska.
SRAMOTNO... 4 dana treba mu da dođe do BiH.. i još sljedeći dan da gasi požare.. Ruski je došao za dan i odmah počeo gasiti! JADNO!!!
Uranio zoru prevario !!!!!!!
Pazite gdje ce ga tankati de ne izazovete nova pozarista :-)
Kao prvo, ovo nije helikopter vec jedrilica, i nema leptirice vec kormilo koje pokrece vjetar!
Turski helikopter? Bio bi turski da nije ruski. Ko da Turci znaju napraviti helikopter.
Za sve ove glupe komentatore: da bogda vam kuća izgorila.
Turski helikopter pomaze u gasenju pozara u Rcegovini :)))
a gdje će te prvog dana u sedmici, neka rano je, bolje u utorak da krenete.....
OVAJ CRVENO-PLAVO-BIJELI HELIKOPTER JE USTVARI SRPSKI. TURSKI SU SAMO CRVENE BOJE
šta ovo troši?... mješavinu
TO JE RUSKI HELIC ISTI JE KAO I ONAJ, POPUT LETECEG VANAGO AL MOZE POVUC DOSTA
NE TREBA NAM FOTO SESSION SADA LETI I GASIIIIIII