Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala braći iz Turske a i Rusima koji svojim helikopterima pomažu ovoj sirotinji, zamislite da nam ne pomažu.... bilo bi gore X puta.
@Super Fakat ne postoji razlika! Svi smo vam derali KEVU u guzove :)
SVE IZGORE, ALI VI I DALJE O MITOVIMA I LEGANDAMA. BOLESNO JE TO !
Poturice su srbi jer ako ti se nene sjeca vas su Turci karali 500 godina :D
Bosna i jeste svacija Turska,Ruska,Srpska,Hrvatska a najmanje Bosanska.Zahvaljujuci izgradjenom indetitetu i intelektu svojih stanovnika jos dugo ce biti svacija a ponajmanje nasa.
I tak velite \'braća Turci\' al je vređa ak vas se zove Poturice? Niš mi ni jasno. Može mi neko objasnit razliku između Musliman, Bosanac, Poturica, balvan, Mujo, Muslić?
ja bi bogam volio da izgori svako drvo :-) al fakat ono bogami al.ahami
p.i.c.k.a tvoje nane i mame bica turski minder za podobno klofanje, to se slazem.
vala vas boje helikopter iz turske kojem je trebalo 15 dana da stigne pisite o nasim vatrogascima koji ulazu nadljudske napore i cine sve da bi sprijecili tezu katastrofu
Svaka cast!
Konjic vodom, Višegrad benzinom :) Salim se BA
Hvala braco Turci, gasite kao svoje, jer sve ce ovo biti nase-vase
nek se podave srbi u dimu
koegzistencija...