Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Loredana da si ti nama ziva jos 100 godina,sve najbolje i mnogo srece ...!!!!!
Hvala svima koji su vjerovali u mene i Mr. Lipovaci jer da njega nije bilo sad ne bi bilo ni mene
svaka cast nacelniku,a loredani zelim brz i uspjesan oporavak....
Svaka pohvala gradonacelniku , djevojci brz oporavak.
Loredani brz i uspjesan oporovak a Gradonacelniku Hamdiji Lipovaci jos jedan u nizu mnogi humani gest pomaganju svojim gradjanima ,a za Austijance sta reci nego veliko hvala za brzu intervenciju.
Dana, brz oparavak zelim i da nam se sto prije vratis u Bihac, ziva i zdrava... Svaka cast Mr. Lipovaci
rodice brz oporavak
Loredani brz i uspjesan oporovak a Gradonacelniku Hamdiji Lipovaci jos jedan u nizu mnogi humani gest pomaganju svojim gradjanima ,a za Austijance sta reci nego veliko hvala za brzu intervenciju.
Prvo da nasoj Loredani pozelim sto brzi oporavak svi smo uz tebe.A nasem Gradonacelniku cestitam i zelim sve najbolje. Najbolji gradonacelnik koji za svoje gradane cini sve sto je u njegovoj moci.
Hamdiji svaka cas za to... Prijateljice brz oporavak zelim i nadam se da cemo se opet onako smijati :(
\'\'lako je na tudoj muci marketing i politicke poene skupljati hamdo gdje si bio prije 10 dana sto tad nisi pomogao ne sad kad je vjerovatno to zakasnilo\'\' jao, evo ga..sve se svodi na politiku! \'\'Gdje je Hamdo bio prije 10 dana?\'\' Na istom mjestu gdje i juce, samo covjek nije znao! SVAKA NJEMU CAST, jer je covjek u kratkom vremenskom periodu uspio srediti da helikopter dodje u Bihac.
lako je na tudoj muci marketing i politicke poene skupljati hamdo gdje si bio prije 10 dana sto tad nisi pomogao ne sad kad je vjerovatno to zakasnilo hajmo dana iznenadi nas plsss
:)
Loree sve najjbolje i sto brzi oporavak. Ovdje smo bili uvijek uz tebe a sad smo isto tu... Hamdija sve naajbolje..Svaka vam cast. Ne vjerujem da je iko to uradio na ovim podrucjima ( USK) ..Sve pohvale.
to se samo nas Lipovaca mogao sijetiti -svaka cast svima koji su ucestvovali u spasavanju dijevojke !!!