Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek smo uvijek puni Bosne, a Bosna uvijek puna nas.
Zasto trojka na ponizavanje pred dodikom ne vodi heleza i ademovica, niksic vucara dizdara cija funkcija nema veze sa onim sto bi trebali dogovarati na drzavnom nivou
Sve je tako helezicu ali trebas dodati i ovo, dok ti nisi bio ministar nekakav i rameša isak, RS-ovci nisu izlazili s dugom a ni sa kratkim cijevima na entitetske linije kao sto to sada čine
Kako zivimo u drugim drzavama i vise volimo i postujemo nego tamo gde se rodismo..
A bez tendera nema ni ugrade. Sretan Dan Nezavisnosti.
Info iz Gornjeg Vakufa: Došao ministar Države Helez u ovaj herojski grad i posjetio mezarje u 12:45, doveo čak i svečanu vojnu postrojbu, a SDA vlast u ovom gradu umjesto da ponosno dočeka ministra odbrane Države i velikog patriotu, napravila svoj skup posebno kad je ministar otišao u 13:00. dabogda ih Bog uništio, oni su zlo.
Pravi glupan. Kakav korijen, kakva trava?
Otkad komunisti uče Fatihu
Nema to vise nikakve veze.BiH je nezavisna medjunrodno priznata.To pravo su iskoristili svi narodi bivse Nam zajednice drzave Jugoslavije .sve su Republike samostalne ,nijedna nije ostala u Jugoslaviji, to je vecinska odluka svih drzava i naroda.
Bravo Zukane. Sretan nam praznik nezavisnosti Bosne i Hercegovine. Koliko je samo mrze i koliko se bore da je unište a ona uvijek pobijedi i nastavi da postoji
kad ce kliks pozvati Ramu da uvelica prvomartovski praznik
Uh to bi dobro bilo ali mislim da nece doci ako ga pozovu. Prozvala ga Emela kada joj je gost bio Kesic bukvalno mu od familije napravila Simpsonove.
Slavili ga vi il ne, ona je na današnji dan postala NEZAVISNA država. Jedna si jedina. ❤️
Bošnjacima i Hrvatima domovina je Federacija BiH, Srbima je domovina Republika Srpska. Treba biti precizan. BiH je vještački konstrukt.
1. mart može biti samo praznik FBiH.
Ovo treba tetovirat na leđima kao John Wick!🤔