Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Helez im trpa i ne vadi...deračina, taslačina,tarabljenje.
Trojka je predala kompletnu kontrolu nad svim najvaznijim strukturama drzave Dodiku i sada se cude sto covjek lagano priprema oripajanje RSa Srbiji
Kako dodick mlati praznu slamu, laze, petlja i prica nebuloze u pc-u, tako identicno Helez mlati kod nas. Ja ovog covjeka opste nemogu svatiti ozbiljno jer je dalabu ala dodick.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako i treba kad ste OSU predali Dodiku
Treba Heleza pitati zasto topi oruzje na teritoriji FBIH ALa u RSu nista ne dira
Staši treba samo jedan sastanak pred sudom, nista vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Halo ba ministre vanjske trgovine i ekonomskih odnosa, radi malo na povecanju kvaliteta vanjske trgovine, povecanju izvoza a smanjenju uvoza, povezuj nas ekonomski sa drugim drzavama da ostvarimo neku korist, a ne zaprdjuj vise Tita ti, i ne mjesaj se svuda ko Vegeta!!!
Tvoje pravo i duznost je celija da odlezis sto si zenu mlatio klosaru mali pravi jarac
Eno Ruska nuklearna podmornica parkirana u vodama kod Laktaša , ma hajte svi u 3 pm , sa čim hranite ljude u ovoj zemlji , umjesto da pričate o platama kako povećati da možemo normalno živjeti , vi nas hranite glupostima ...
Kad si istukao ženu zadnji put?
Eno sada i "kontraobavestajca" Klošjarca. On ima takođe nekakve podatke. Rusi, sada i Madžri, a uskoro i Jevreji ce vas razapeti zbog finansijskih i inih prevara.
Citav muslimanski svijet moralno stoji na strani Rusije. Neki otvoreno a neki prekriveno. Jedino bosanski muslimani pricaju ovu odvratnu rusofobnu pricu serviranu iz americkih i britanskih ambasada.
jedna greska Zukane. Niste trebali javljati ovim iz međunarodne zajednice.
Naci sve koji su u tome i uhapsiti ili pobiti kao kerove.
sta na ovo kaze Sabina Cudic velika haverica Kosarca
Sve dignuti na noge i pohvatat Dzikane cetnike i protjerat za karpate odakle su i dosli.
Ma sigurno laže, nisu ba srbi takvi, ne uče oni djecu od 10 godina da rukuju oružjem
Naj-novija ko-Alicija , predvođena novim-bajom , novim štovat⁰eljem uzpe-, poznatijim i kao stožernik Draganće-čilirićar , svaki dan ide prema eU i nato , fercera svaki dan s uspjehom , a sve zbog graĐĐanaaa ...,🥴🤣😜
Obavještajne igrice često loše završe.
svi znamo da ima ruskih folkloraša po rs-u, a valjda su im te njihove igre folkloraške s oružjem
OVO SAMO DA VIDE KOLIKO DRZAVA ZNA DA SE MOGU PREGRUPISATI