Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zukane,rasola protiv mahmurluka...
@DunjaluckaSablja25 😂😂
'' Neće entitet naređivati državi! Vrijeme je da se PODVUČE CRTA i da vidimo šta gospodin Dodik zaista može da uradi'' Ovo može samo Lider. BEGOVSKA KRV! A ne SDP jugoslaveni, NP NiP.... LJUTA GUJA protiv 3 neprijatelja! LAV SE BUDI!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Polako Eleze, neka se raduju SDA-ovci, neka se pljuju Dodikovci i neka se ponajvise Covicevci, vrijeme ce pokazati ko je popusio i ko je sta izgubio, vrijeme ce pokazati kada se ova prasina slegne i ugleda svjetlost dana ovo sta su oni spalamudili da im prodje. Samo polako, vrijeme je najbolje mjerilo. Nazalost, narod ce shvatiti kasno da je namagarcen ali kasno. Pitanje je sta su poslali posto nije ANP 100%, nije ni MAP, nije niti clanstvo NOTO, sta je ko zna, neka prikazu javno ako smiju.
sto posto covjek u pravu
DUNJALUCKA SABLJA 25 cestitam nasmijao si me za godinu dosta.
pišam se na sve ove protuhe.
Moj Zukane ti si sjebao boracke populacije pa je onaj mali Salko Bukvarevic morao da popravlja godinama. Suti i klepaj poslanicku lovu za nikakav rad.
O kako se ova klix raja upalila zbog praznog papira 🤣🤣🤣🤣a ne znate da ce biti prvo izglasan savjet ministara pa onda taj prazni papir kao treba poslati u Brisel,o kako je lepo biti glup
Alkoholicaru nemoj nam ti matereti palamuditi.Vi iz SDP ste najveci izdajnici Bosnjaka
Evo i ovdje da se SDP-ovim komunjarama poserem u usta. Ostali narode pozdrav.
Djeste sad zelene ublehe, yebo vam mater predsjednik
ZUKANE NEMAS TI POJMA
kada si rdjav kurac...sve ti smeta
SVI KOJI VRIJEDJAJU ZUKANA, NEK OPERU RUKE I NEK MU MILUJU PITONA. BOLJE NISU ZASLUZILI.
Ma ti si budaletina,sarlatan i kafanska kabadahija
Mislim da njima svima odgovara zamrzavanje trenutnog stanja u svakom pogledu. Treba sacekati sta ce Komsic izjaviti, ali ako nem ANPa nece biti i nekih politickih prevaranata u dogledno vrijeme.
GOSPODINE HELEZ; SLAZEM SE SA VASIM MISLJENJEM, AL BIH VOLIO DA SAM U KRIVU.
Tebi bi odgovarao haos i još njegovo produbljivanjeda mi jos ponešto čapili nazovi politicari