Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Zukane ako nista ne preduzu ima ko ce, ovo treba rjesiti u narednih sedam dana
Snsd vinovnici moraju ruše drzavu. Za sada je drzavna moć nemoćna prema snsd nasilnicima. Drzavne institucije su zarobljene rs nasilnicima. Udruzeno ruse drzavu nepoduzimanjem zakonskih radnji na ocuvanju drzave. Tako da su radili srpski i hrvatski predstavnici u Vrhu Predsjednistva 1992-95 to bi bio kraj za odbranu od agresije. DS je kreiran da rs moze da se otcijepi. Osnova toga je konstitutivni reciprocitet iz rs. Rs daje one ljude koji su spremni udariti na drzavu.
Sve je ovo što se dešava samo skretanje pažnje sa realnih problema države a to je nedostatak love... Tuzno je vidjeti po komentarima da je nekom više do rata posle svega.. a doduše, ti što pozivaju na rat prvi bi bili preko grane ili već jesu. Dzaba sve, primitivni smo pa et.
Opet kuknjava moj ublehašu!
koaliciona vlast u federaciji neka jasno kažu narodu - je li ovo DRŽAVNI UDAR-što dodik radi,neka objasne narodu koga oni to svaki dan pozivaju da rješavaju ove vrlo bitne momente za našu zemlju,a oni sami ne reaguju ništa konkretno----neka se koalicija izjasni javno-da li oni smatraju,da su i oni sami odgovorni što dodik ovo radi,a oni ne reaguju,nego prećutno odobravaju--imamo li mi vlast u federaciji i predjedništvu,da konkretno naredi institucijama šta da rade
Ja sam za plan B
Smrt je jedna, pa neka bude na Allahovom putu!
Šteta ako ovaj naučnik ne bude pozvan na FACE TV.
Ne razumijem zašto mi koji volimo Bosnu branimo Dejton po kojem postoji RS? Vakat je sve bliži a dali je došao znat će se.
Pozivam sve ove sto pozivaju na rat da prije nego sto ga pocnu obavijeste nas 90+% stanovnistva ove drzave iz oba entiteta da ce ga poceti da mozemo da potrazimo azil u drugim drzavama. Isto tako da nas obavijeste kada zavrse divljanje i klanje jedni drugih, kako bismo razmislili da li da se vratimo. U medjuvremenu ispunjavajte svoje najdublje fantazije MEDJU SOBOM ST*KO!
Napravljen drzavni udar a ovi pametnjakovici vec tri dana pozivaju da se tuzilastvo radi svoj posao. Praznoglavi Helezu da su mislili reagirati reagirali bi na samo saziivanje sjednice po tom pitanju. Ma znas i ti sam to samo cekas dase sve razvodni i tvoj narod koji kao stitis prihvate to-
Ukoliko im poslije svega to stranci dozvoljavaju, ne vidim da se tu nešto može uraditi. Ovi koji pozivaju na neke sukobe, nek se najedu gowanna.
Ali prvo Zukane da svi vi koji ste na budžetu vratite svoju djecu gdje god su po svijetu da studiraju i žive .Dođu ovdje i budu spremni za nedaj Bože ako bude trebalo.
Evropa nek se izjasni! Ili da ovo jednom za sva vremen riješi ili da se više pobijemo! Ma brate 30 godina hebavanja u mozak! Daj da završimo s ovim!
A da razmislite (kao koalicija , Trojka..itd) , da raskinete koaliciju na držvnom nivou i pokušate dogovoriti novu vlast sa opozicijom iz rsa..Nekada je bilo matematike i za takvo rješenje..?
Nema posle 4tog delegata rasformiranja vlade, tu je SDP napravio veliki kiks.
@Crnijahac345...Znam , ali ima mogučnost bojkota rada Vm , i naravno svi zajedno u PSBiH i klubu Bošnjaka PSBiH..(kako su Srbi radili prije dvije godine) , I tako bi sve stalo u državi , I onda neka Eu i Ameri i Šmitonja to riješe..Jer kažu da ovo sve što radi Milojko , nije po Ustavu , Deytonu.., pa eto onda prilike da lice sa Crne liste konačno i uklone.
Sve ste im dali i dozvoli, sad kad oni koriste dobivenu poziciju, prave poteze zbog kojih vi kukate i vjerovatno ćemo svi žaliti. Opet sirotinja, a vi guzonje bježanija i logistika.
Treba trazit i od komdanta EUFOR da zatrazi pojacanje i bar jednu cetu amerikanaca jer ovi sad su pi.c.kice. Rasporediti pred zgradom Vlade RS i kabinetom Dodika i vidjecete drugu pricu.
Odmetnute institucije i njihovi celnici moraju biti stavljeni van zakona. Prvo to pa onda sve ostalo. Sa takvima se ne pregovara. Zukane samo naprijed!