Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora doći do prirodne smjene generacija!!!Tad će sve krenuti na bolje!!!A SDA i HDZ su svakako za mirovine i neke dobre ludare!!!
jedini jos pravi SDPovac Helez ostalo nabijem na cunu
komunjare i zeleni termiti sve znaju jedn o drugima, o lopovlucima i teškom kriminalu, zato ih zajedno treba šutnuti u guzicu na ovim izborima i poslati u zatvor. Vrijeme je za promjene.
ahahahah ...svaka cast .... sve je to isto ni ovi sto bi mjenali bakira - koji svakako ne moze biti clan predsjednistva VISE .... sve ista sranjasamo druga pakovanja
A Gusinjski Divljak suti li suti i ceka ponedjeljak da zauzme nova direktorska mjesta za podrsku smjene Konakovica
Cinjenica je da je predizborna kampanja krenula.Namjeri se vila na hvalila, o baletu je potpuno u pravu ali da mu SDP preko bivšeg ministra koji je imao manje ratnog staza nego mnogi maloljetni borci, sramotno je. I jedni i drugi gore spomenuti su toliko unazadili našu borbu da u najmanju ruku nisu zaslužili niti da govore a kamo li da komentariše tekovine naše borbe. Sramotno. Koliko politike SDA i SDP imaju sličnosti.
sta ba penzijonisanje,zatvor,robija,lincovanje,vracanje pokradene imovine...
dosta je vise Bakira, ne doceka ja ni zlatne kasike ni radno mjesto
Postoji samo jedan argument zasto za vas ne treba glasati. Neznanje. Dodajem i primitivizam.
Svaka cast i postovanje gospodinu Zukanu koji je stvari i ljude nazvao onim kakve jesu.
Ma kakva penzija, samo cete nam biti dodatni trosak... hajde laganini iza resetaka i uzivajte!!
Ne bih baš rekao da ćemo se tako lako "otarasiti" SDA, ipak je to stranka sa historijom i popriličnim brojem glasača stoga Helez ne bi trebao biti ovako optimističan. Dakako, SDA uveliko manipuliše emocijama građana ali po svemu sudeći efekt emocija na koji su decenijama ciljali je prerastao u nepovjerenje i neprihvaćanje politike kakvu oni potenciraju, ukratko valjaju šuplju koju je narod shvatio, konačno.
je li ovo onaj Helez koji se u kafani marisao?
Najveci problem SDA jeste sto su nakon 20 godina odlijepili od naroda, a za to nemogu kriviti protivnike.
Da li ima ijedan posten covkrk u ovoj kriminalnoj organizaciji SDA?! Bake sjedio u podrumu u ratu ili se cuvo babi za pantole a materi za dimije i sad se predstavlja ko veliki poznavaoc ratnih desavanja i historije BiH ? Ovi SDA-ovci ili podrumasi ili pobjegulje ili ratni profiteri ti rat gledali na televiziji! Jasta nego penzija! Bas najedosmo iz tih vasih zlatnih kasika da nam herpesi poiskakase! Fuj!
Tesko ovi mogu sami da odu. Drzeci pozicije oni samo cuvaju sebe. Znaju da gubitkom vlasti veliki dio njih ce zavrsiti u zatvorima. Zato narode, kaznimo ih u oktobru. Ako ostane iko vise u SDA da se kazni.
Bakir se samo i poziva na odbranu Bosne i Hercegovine tokom rata, nema nista drugo, nema predispozicija za nesto originalnije. Odavno mu je vrijeme za penzije, penzijee koje mu je narod zaradio.
Vrijeme je za nove ljude, ove sto se od rata vrte oko vlasti sve na politicku deponiju poslati... Pa i Bakira naravno
sda u penzijuuuuu odma
Hahahaahaha. Vidi rundana i govana mrsssss .