Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Zukanu. Nešto što je davno trebalo raditi
Uzvratit će komšije rafalima i koncertima na dane sjećanja na Bošnjačke žrtve. "Isti narod" 😂
Na njihovu dušu I obraz! Svaka čast Helez!
UPRAVO ovo. Svi treba da stavimo tacku na sranja tipa Dodika itd. Svi treba da stujemo zrtve, da se postujemo, i gledamo u buducnost.
Bravo ministre, postavite standarde i za ostale da se obidju sva stratišta i pokloni svim žrtvama jer samo tako ova nasa država može da ima smisla!
Zekan. Poklanja se,a ne zna pravu istinu. Idi u Bugojno namlaze i reci gdje su razbacani Bugojanski Hrvati.
Bravo Helez! Zločin je zločin I gotovo
Nisi trebao Zukene jer sto god vise mi saginjemo glavu oni tu istu skidaju ….
Civili ni na jednoj strani nisu nista krivi i sve treba kazniti na 500 godina
Zukan u misiji....Zezam se iako mi nije drag svaka čast za ovo a vi nikako da shvatite čovjek je u misiji da oda počast žrtvama sva tri naroda ne da mjeri koliko koga ne kada je ko počeo koliko je ko zla uradio ne da vaga da piše istoriju samo da oda počast žrtvama sva tri naroda i suze svake majke isto bole bez obzira na vjeru
Zukane i ti ode pm
Jedini normalan u danasnje vrijeme
Samo armija BiH osta kratkih rukava,sad sve izjednacise,samo branioci BiH ostase bez borackog dodatka,ponizeni i odbaceni i od naroda i od vlasti.Ovo se u svijetu nigdje nije desilo.
Bravo Zukane,jedini covjek iz ove trojke koji nesta radi i ne supljira.Svaka cast Zukane!
Na ovom klixu u komentarima većinom su stranački botovi. Narod živi odavno skupa, ali ne vise kao nekad u yugi, nego jednostavno žive, rade, surađuju. Djeca nam idu na faklutet u Banja Luci i 99% njih kaže da ne osjete nacionalnizam tamo. Isto tako i kod srba, dolaze rade u Sarajevu. Jedino mediji i političari pričaju jezikom nacionalizma 90-tih. Srbi, hrvati, bošnjaci kakvi god da su, mi moramo živjeti u istoj zemlji, jer ta zemlja pripada svima.
Dok oni negiraju Genocid. Ma Bravo ministre. jos im se uvuci u Paksuu.
Helez priprema teren za vojni puč i podršku kod naroda. Moju podršku ima samo da se poskida ova vlast i mafija jer ne postoji drugi način jači su od države kontrolišu pravosuđe policiju i sve ostalo. Vojska preuzmite sve bitne funkcije a ove lopove na biro.