Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat ne kontam sta hoce ovi uzpeovci? Sta forsiraju toliko dolazak hrvatskih vojnika? Samo traze gluposti oko kojih cemo se svadjati. Nema na svijetu vece mrake od hrvatskih i srpskih nacionalista Bgm. Blago zemlji koja ih nema.
Prosto k'o pasulj. Ako prodje Hrvatima angažman u BiH onda nema načina da se zaobiđe vježba sa vojskom Srbije na tlu BiH. Velika vjerovatnoća je da je i ovo DoDick zatalasao kad mu ne dozvoliše vježbu sa vojskom Srbije.
Ocekujemo izjavu Cvijanovicke i zavrtanje ocima , sto nimalo ne dolikuje ponasanju nekoga na nekoj funkciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Volim kako klix siluje sirotinju političkim novostima u 6 ujutro.
Nisu to novosti, to ti je realnost, slijepci poput tebe su noseci titovu sliku i jugoslovensku zastavu mislili isto 1992.
Zoki bi da preparkira komšije iz Poljske, van dometa Kinžala i Iskandera, u Bosnu na ćevape i pitu. Eeee malo si se prešoo, radiš s rizbom.
Mislim da teba odrzati vojne vjezbe vojske Srbije i Oruzanih snaga Bosne i h. to treba biti sto cesce, dok sa hrvatskom vojskom to ne treba raditi. Izbjegavati sve moguce sukobe sa Srbijom i srbima, bez obzira sto je taj blento Dodik i ekipa takvi kakvi jesu, samo cekati hinjave latine i odmah regovati. Latini igraju vrlo prljavu igru u zavadjanju srba i bosnjaka, a cilj im je unistiti i jedne i druge. Ne budite glupi. Sto blize srpska vojska Zagrebu nama je u interesu.
Agresorska drzava, potpisnica Dejtona kao jedna od sukobljenih strana bi sa svojom vojskom da glumi mirovne snage u BiH......svasta
A mamicu ti agresivnu, da nije bilo Hrvatske vojske ne bi ni bilo Daytona. I još Alija molio Tuđmana da pošalje vojsku. Uči malo iz činjenica, dokumenata i zapisa vremena, a ne iz mahalaskih priča.
ovi hrvati samo čačkaju da pobune bošnjake.pa će reći da su Bošnjaci krivi.koda Bosna ne zna šta oni hoće .
Ostavimo srbe po strani do daljnjeg, njih latinii koriste kao ucjenu protiv nas. Ne treba ni u kom slucaju bilo sta vojno poduzimati prema srbima. Hrvatska i eu je najveci neprjatelj Bosne, ako hrvatska vojska udje na teritoriju Bosne odmah da reaguje narod i da ih eliminise. Bez upozorenja.
Udbaški rukopis. Proziran si.
Toje isto da njemacka vojska ide u izrael. Kako moze hrvatska vlada tako Glupa bit.
Ulazak hrvatske vojske na teritoriju Bosne smatrat ce se objavom rata. Koja drskost rimsih slugana, kriju se iza Nata. Uvijek cete ostati banana rep., pomirite se s tim. Ne zaboravite da ste saucesnici uzp-a, odmah ce biti pucano na vas bez upozorenja.
Nista od ovoga... srbijanska i hrvatska vojska nema sta da radi na prostoru BIH! TACKA.
Slaven Galić je državljanin Hrvatske. Očekivano od njega.
Vrijedi li to i pola Bošnjaka s hrvatskom putovnicom?
Beskonacno politiziranje svega...
Dobro bi bilo kada bi se Hrvatska I Srbija uozbiljili i prestali maštati da dolaze sa svojom vojskama u BiH. Oni su se potpisivanjem Dejtonskog MS obavezali da to neće raditi. Ako je raskinut sporazum objavite rat . Dosta vise hinjskog napadanja. Povampirili se susjedi BiH .
Ne reče nam ministar o(d)brane da je bio pripadnika HVO-a u Bugojnu početkom rata
Priznamo samo HOS
Treba biti principijelan makar se radilo i o par vojnika. Ne može dejtonski ugovor važiti samo za BH patriote a da ga presuđeni agresori masovno krše.
Kako to po tom istom Daytonu, birate Hrvatima njihovog predstavnika u predsjedništvu? To može, a vojska ne može. Zanimljivo.
Što se forsira prisustvo vojske Hrvatske i vježba vojske Srbije? Nova faza potčinjavanja i podjele BiH i mješanje susjeda uz brisanje i zaborav odgovornosti za presuđenje zločine.Kako je pošlo Bosna će postati nova Sirija.Zakuhaj pa vladaj.U maju u goste dolazi Netenijahu.