Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova izjava je smješna. Oružane Snage BIH su najmanja vojska na Balkanu koja treba barem da udvostruči svoje kapacitete. Koji je ovaj IDIOT!
Hoce da se mozemo kao u Palestini gadzati kamenjem a oni na nas avionima. Kakvi su nam politicari dozvoliti ce im i to samo da ostanu na vlasti!
@Golem Jebem i tebi majku u usta konju glupi !!! U Bosni i Hercegovini, a i u ostalim našim balkanskim državama, živi više različitih naroda, i ne možeš ih ti natjerati da se izjasne onako kako to ti hočeš !!!
@Adolf H Jebem ti mater nacističku !!! I tebi i ovim fašistama iz Velike Britanije !!!
NIKAAAAAAAAAAAAAAD VISE *** vam boga i troboga, nikad vise bosnjacki narod goloru, a i onda imamo po vama previse oruzja. Kome mi to toliko smetamo da zele da nas uniste. E pa evo van ga NA, sad posaljte US Marine Corps, SEALs, Legionare, Spetznaz i bilo koju silu zelite i ima da ga popusite u Bosni i to znate sad kam imamo cime da se branimo. Upamtite da je BOSNJACKI narod i ARBiH(OSBiH) SILA NEBESKA st ose tice ratovanja, niste nam do koljena u tom smislu. Nego ajte vi polako svojoj kuci i razoruzjte se polako, sta ce vama npr njemcima kao gspd Heidecker toliko naurzanja u njemackoj, vi ste sboje ratove zavrsili a mi smo tek poceli, pa jel taj covjek sto posto budala ili misli da je ovdje zavrsena prica??? Ima jos racuna da se rzaciste na Balkanu a svi se prave kao da ocdje nikad vise rata nece biti, hahahahaha, pa to u nas i namanje dijete zna da ce opet biti. Nema ovdje mira dok nebudu svi hrvati u HR, svi srbi u SR, svi Bosnjaci uBiH itd, ko prica sta drugo zabludjen je.
Neka dadnu meni par pistolja i 1000 metaka. A ovo vam je balkan, nema kuce bez pistolja ili puske :P
Komandante, znaš li ti da od viška glava ne boli?! Imam sakriveno oružje javno tvrdim i nema te SIPE i EUFORa koji mi to može pronaći i oduzeti, meni neće upadati gamad u kuću i silovati mater i sestru!
Naslov je simpatican pravo.
Jebem vam mater fašističku !!! Dok vi fašisti gomilate oružje, naše balkanske zemlje ga moraju smanjiti, je li ?! Majku ti *** tvoju imperijalističku !!! Ma banuj me opet admine, ali moje razmišljanje nečeš promijeniti !!!