Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto jednom prilikom rece Alija: "Cuvajte nam Herceg - Bosnu"
@gooUser1564999350 Da nema video na YT mozda bi povjerovao u tvoje lazi. Fino je rekao HERCEG BOSNU, znao je i on da bi bilo najbolje da svi imaju svoj entitet...
Iako sam Bosnjak moram priznati da je Covic najlukaviji politicar u BiH a mozda i sire. Da je nama Bosnjacima takav jedan politicar gdje bu nam bio kraj. Na zalost na sceni imamo SDA politicke neznalice sa kupljenim diplomama koje jedan obicni politicki amater moze izigrati. Skupo ce dezavu BiH i Bosnjake ovaj dogovor kostati....zivi bili pa vidjeli!
normalno da ce se zahvaliti ...eeeee sta su oni samo vina popili i mesa pojeli kod dragana a uz to Wigi je spasio covica i HDZ nakon aluminija jer ce formiranjem vlasti i preuzimanje pozicija u pravosudju i sl. da se slegne i sva prasina oko kriminala u aluminijumu jer ce ujendo ubaciti par stotina milijuna u njega i dragan ce biti spasilac MICH ... eheheh ...
Ne spomenu Čović NATO!!!!
Uzajamno lizanje analnih otvora!
Samo ćorav ne vidi da Wigemark radi za Čovića i Dodika.Ima li SIPA kave mogućnosti da provjeri tokove novca?Mada ako poneseš gotovinu u Švedsku to niko više ne dokaza.
Čim ovaj smrad ode kući Bake preko Željka ruši dogovor,kao ja bi ali Željko neda....
Hdz bi se trebao zahvaliti bakiru.....Sda polako popusta hdzu u vezi izbornog zakona a i dodiku s blokadama nato puta...Bakir je izado Bosnjake i ovime prakticki oznacio da bih nece u nato u iducih 25 godina...Ponovno SDA HOCE U KOALICIJU SA SNSD I DA BUDE POTRČKO DODIKU: DODIK VEC REKAO DA AKO NE BUDE DOGOVORA ZA MJESEC ON SVE BLOKIRA OPET!!!A POTUURICA KOMSIC SLEGO RAMENIMA KAO I ZLATNI LJILJAN IZ PODRUMA BAKIR IZETBEGOVIC...Hvala ti bakire al nemoj nas vise zastupat i branit majke ti!
A na slici se Wigemark slika u neustavnom uredu "hrvatskog clana Predsjednistva". Wigemark je bjelosvjetski mesetar, a Covic interni, krimosi se odmah slizu.
HDZ- Hrvatska Druzba Zgubidana😊👍🏼