Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno, sr.nje po Sarajevu nekadasnjih Sarajlija se uvijek dobro nagradjivalo
Sanji se isplatilo pljuvanje po dzihadistickom Sarajevu.
Sanja Vlaisavljevic - lazna bosanka.
Jel ona Sanja sto ne moze naci svinjetinu u Sarajevskom merkatoru, Bingu i Konzumu, pitam za druga?
Sanja Vlaisavljević? Ona debela što se žali da nema pečenih prasića u Sarajevu? Ona nema poima šta je bonton ,kultura ,umjetnost a o sportu da i ne govorimo. Jel to neka šprdancija?
Ne može osmorka određivati Ĉoviću koga će kandidovati. Ko je izabrao lažnog hrvata Komŝića, doživotnog uhljeba.
Sanja Vlaisavljevic - lazna bosanka.
Eto Sebija je prava bosanka, gora od Dodika, nisam ni za Sanju, smradovi obični
Sanja je isfrustirana jadnica koja mrzi svoj grad.
Da se i svinjetina jede po Sarajvu,serbez.
Jede se svinjetina i po Njemačkoj pa Boŝnjacima ne sme, jer svoju budućnost vide tamo.
Lijepo od HDZ sto su predlozili muslimanku za ministricu.
Sad će trojka nabaviti krmetine u izobilju u Sarajevu da Sanja može da krka.
Isplati se na kraju Sanji da pljuje po sarajevu i bosnjacima i da nema bozicabu sarajevu. Sad nam takav fasista postaje prva dama kulture federacije. Prvi bi kao vid mog kulturnog umjeca pozdravio jajima za uskrs na ulazu pred parlament ali ne onim sa kojim bi ona to voljela nego bas pravim kokosjim
Mi Bosnjaci ( pravi ) smo zapravo manjina.
Čudi me da niste još zaključili kako su Srbi krivi...
Tuzilastvo bi trebalo ispitati Nerina Dizdara...dok je bio pomocnik direktora u Agenciji za rehabilitaciju...djelio novce SDP-ovcima: Irfan Cengic, Adem Zolj....
Ko je dotična?
Svaki dan osmorka izgubi 1000 glasova za naredne izbore.
Hit fotografija mjeseca . Nikšic i čović potpisuju ortakluk sa zastavom ratne zastave Sa kojom su ubijani Bošnjaci. Čović zadovoljan a nikšić se smiješi.
Svaka čast HDZ-u pokupio najbolja ministarstva,u biti odlučuje o svemu bitnom u entitetu,a ovim drugima,šta reći,ništa jer su ispali jedno veliko NIŠTA, gori su od onih predhodnih. Ko nema osjećaj za državu i treba da ovako završi,nisko i prenisko...što bi vrli kantautor rekao DNO DNA.