Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...dobro se izborila, sve ih je manje u Bosni a Bogami i Hercegovini...
Pitanje! Da li se Hrvatima smatraju i Hrvati Bosanske Posavine i Srednje Bosne ili samo Hrvati u Hercegovini? Hvala!
ocemo evo trcimo. da je pokrenula aluminij mozda bi neko i glaso..ovako ce bit jedan kurko i za ovog seljaka ljutodockog i za plavu tuku
what-a-bitch... Onaj je prava fuksica koja je isisala sve što može... Uništili su sve iz ZG što su mogli .. Aluminij, Aeorodrom Mostar ... treba li dalje .. Letove prebacuju za zagreb i jeb_.u nas na svakom koraku ...
Jadni li ste! Ja bih glasao samo za Mesića i Josipovića. Normalne ličnosti.
ona se borila?
Hahaha.Smijesna zena bas.Slusala sam jedan njen govor.Izgledalo je kao neka komedija."Lukica moj Lukica."Pozdravlja sve branitelje cak i one pod zemljom.Njen govor je na sve licio osim na normalan.Jel takva zena treba da vodi Hrvatsku?Ona gazi preko mrtvih da bi pobijedila.
HDZ ISELIO HRVATE IZ BOSNE. PODJELIO IM PUTOVNICE DA BI IMALI GLASACE A ONO SE OKRENU PA ONI SA TIM PUTIVNICAMA OTPUTOVASE U IRSKU I NJEMACKU.
Nema potrebe da ih pozivate...sami će doći. To im je čast!!
HDZ da za kandidata stavi polovne amortizere od Kadetta suze 1,6 benzinac '86 godiste, kamenjar bi zaokruzio.
Kakva borba za vlast da se najezis =D
Pa nema hrvata u bih, to su bosanci
Treba ukinuti dvojno drzavljanstvo, pa buyrum placaj porez ha ovdje ha u hr gdje ti je draze i sta katolici u BiH odredjuju ko ce pobijediti u hrvatskoj?
povratit cu: "Borila se za nasa prava" ... koja diktatura
Za korupciju spremni!!!
gledaj starog velezovca sto se namrstio nesto