Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vama cast od srca kad 25 godina na iste suplje uzimate izbore.... BRAVO
@ikke Pa ovih Rvata sve manje a i dalje glasaju za ADZ, Servi sve lošije žive i dalje srvsavaju kad Dodik zapjeva. Kako ćeš sa budalama?
Miro Lazović, bivši visoki funkcioner SDP-a i jedan od osnivača SPD-a, prokomentirao je kritike pojedinih domaćih i regionalnih političkih zvaničnika koje se odnose na zagovaranje potrebe građanskog uređenja BiH. Ta ideja je, kako je kazao, izazvala panične napade u taborima Milorada Dodika i Dragana Čovića.
U otporu tom civilizacijskom putu ne biraju se sredstva. Za Dodika i Čovića građanska BiH je put za islamsku državu, a Nikola Špirić na tom putu prepoznaje puzajući šerijat. Ovakve političke floskule su naprosto smiješne i nisu za ozbiljnog komentara. Oni bi najradije da ništa ne mijenjaju. Oni bi da zadrže postojeće stanje. Da ga učine konačnim. U najgorem slučaju da ga zadrže što duže. U ovakvom podijeljenom društvu i nestabilnoj državi, njima je najsigurnije. 
Genocidasi kopiraju politiku cionista, na sve lajati kako bi usutkali. Ali nece moci kao sto nije moglo 30 godina.
Ne samo MAP , zašto nisu uvjetovali formiranje vlasti sa uvođenjem bosanskog jezika za bošnjačku djecu kao i potpisivanje ugovora sa islamskom zajednicom ?
ANP pa onda vlast.
Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite....... https://www.youtube.com/watch?v=2rPVrDsgA-o
Treba u zatvor smijestiti osobu koja ih sastavi
Još godina dana do izbora ujedno spojit lokalne sa općim povećat izborni prag i uvest elektronsko glasanje,tek tada ćemo znat na čemu smo.
Licemjerni gadovi odvratni škutorski
zamolite komsica da vam pomogne:):):):)