Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim ljudima je i dalje nenormalno da Hrvat koji NIJE iz HDZ-a može biti član Predjedništva države??
@Android Knego, ne. Nego da hrvati trebaju izabrati svoga člana predsjedništva. Pa bilo ko to bio!!! Može i Bakir....
@Android Knego Nije to vec je stvar ko ga bira.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
što bošnjo ne konta je da izmjena izbornog zakon omogućuje hrvatima da napokon ne biraju gotovo plebiscitarno HDZ. Ovako ih politika Sarajeva i HDZ-a drži u kroničnom strahu.
@DuleDule Upravo to. Ovako hrvati moraju glasat jedinu opciju za koju znaju da je njihova, da nije ovavko stanje HNS se nebi ni formirao jer bi te stranke bile oporba jedna drugoj. Ovako tjeraju hrvatske stranke, kroz HNS, sve bliže HDZ-u, a HDZ tjeraju sve bliže Dodiku iako velik broj hrvata ne voli ni Dodika ni njegovu politiku.
Dragan Čović kao Jugoslaven i ćiriličar uz pomoć korumpiranih predstavnika Crkve, pretvorio se u zaštitnika hrvatskih nacionalnih interesa. Milorad Dodik kao potpora Draganu Čoviću uz asistenciju Aleksandra Vučića, provodi ekonomsku agresiju nad Hrvatima u Bosni i Hercegovini.
http://www.mega-media.hr/feljton-tamna-strana-hrvata-15-kos-ova-mreza-i-yu-dinari-hdz-a/
Ja sam hrvat i glasao sam za zeljka komsica u cemu je problem
JEL' TO HDZ POZIVA DA SE FORMIRA VLAST I DA SE NE INSISTIRA NA SLANJU PAPIRA ZA NATO ??!?!??
Više ima imigranata, nego Hrvata u BiH.
MENI SU SVI PRIJATELJI KROZ POVIJEST-ISTORIJU HRVATI IZ BIH I DAO BIH SVE ZA NJIH A KAD JE U PITANJU POLITIKA ONDA JE TOLIKO ZLE KRVI.NE ZNAM ZAŠTO JE TO TAKO.
Ja kao Hrvat kažem da sa D.Č nema napretka BiH Hrvatima a ni Bošnjacima.
najgore kad zeznes stvar toliko da niko nece s tobom, ni u tramvaj...
Ovaj se presvlaci iz dana u dan.....ni vjetar ga vise ne moze pratiti...
Izborni zakon je ustrojen na nivou entiteta. Mijenjati Izborni zakon znači prekomponovati entitete ali na način da to odgovara hrvatskom narodu i da se stvori treći entitet. Ne vjerujem da ijedna stranka bošnjačkog naroda smije pokrenuti takav proces...
Pitaj radnike ALUMINIJUMA sta njima treba ,..
Moze BiH iz 3 regije ali po popisu iz 90 god. Tako da hrvatska regija(kanton,entitet) se sastoji iz djelova tkz federacije i djelova tkz rs. Ali prvo nato pa sve ostalo. Nato je garancija da nas komsije opet nece napasti i popaliti.
Izborni zakon kakvog ga vi zamisljate nikada necete dobiti.... crkni te od muke
ako je 1/3 katolika u BiH glasala za Ćovkića šta je sa one preostale 2/3 ? Ko koga bira?
Misliš vama ha de ze ovcama treba.
toliko su se vise upetljali u vlastite lazi da ne znaju sta pisu ... sad je problem jer treba neuki puk u hercegovini ubijediti da su sve krivi drugi a ne Hdz .. pa sad salju pisma sami sebi, nesto pozivaju, traze ko rijesili ONI stanje u Aluminiju ... sve rijeseno samo da nema protesta i uspjece im to jer su ljudi glupi generalno...
Nije mu lako koliko ima uloga i svaki dan treba uci u ulogu ili predsjednika Hdz, predaj. Hns, predsj.nadz odbora Aluminij., predsj. ovog, onog itd i izaci iz uloga te slati sam sebi pisma i odgovarati, replicirati itd itd .. Lik je vidno puko i na bobama je ...