Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšića je SDP prvi put kandidovao za hrvatskog člana Predsjedništva tada mu Bakir kaže ti nisi Hrvat on njemu kaže ti si bio u trezoru pa i Silajdžić kaže Lagumdžija nemoj Komšića ogadićeš Hrvatima Bosnu. SDP je to tada uradio samo da umanji glasove Bakiru.
borac i zlatni ljiljan naš
malo si pomješao lončiće, tada nije bilo bakira nego je Tihić bio kandidat. Ostalo si upravu.
Sta radite da vojna lica vezete za stranke osim zakletve drzavi? Kompletni idioti vode politiku u BiH.
Silajdzic je davno rekao da se to ne radi hrvatima jer im se moze ogaditi drzava...i uspjeli su sda ovci evo ne micemo s mjesta 30 godina.. da li bi moglo i bilo bolje drugcije...ajde nek prodje jos 30 godina da vidimo...
vojnici na prosjčkim štapovima, tjerate ih u 40 toj na ulici vi raspravljate o foteljama smečari....
Lakrdiju od legitimnog predstavljanja i troglavog predsjednistva treba ukinuti jer sluzi samo za kontrolu BiH od strane Beograda i Zagreba zbog cega uostalom iste i podizu glas kada se ovo pitanje pokrece. Da je rijec o necemu pravednom Hrvatska bi ga i danas imala i ne bi protjerala trecinu svojih gradjana u Srbiju. Sarajevo treba zahtjevati od Zagreba da pred svjetskom javnoscu obrazlozi zasto je za BiH prihvatljiva plemensku organizacija, a za njih nije bila i sa pravom je unistila.
Hrvat sa školom zamijeni Hrvata zrelog za penziju bez škole, ono opet kuka o diskriminiranju Hrvata. KAKO????
Neces ti to razumjeti...
Natasa Vasic, autor teksta, klixova krtica na platnoj listi onih koji se kunu u bosnjastvo,….zaboravila je u ovoj ilustraciji pomenuti Gorski Vijenac i svu “ljubav” koju gaji prema bosnjacima.
Ma dajte Martina prezime mu govori o stanju u drzavi.
hapsite Čovića!!!
Naoruzavaj se narode , tragediju da izbjegnemo
Kad čoek napoše da je Komšić postavio ambasadora u Prag (Martinu) bez škole, odma mu izbrišu komentar.
Ti si prvi trebo biti na crnoj listi
Na balkanu izbija rat. znači ne razvlačite nam pamet . Svrbima paše , Hrvati očekuju a Bosanci suše meso i peku rakiju. Kosovo se spremilo i samo čeka .
Babin sin sklonjen i neka je pitam ove što sugerišu/primoraju sudije da pokrenu aferu kad će ovog legitimnog ponovo uvesti pod optužbom jer je davno zaslužio ali se nadam da se neće gubiti dokaži kao u prošlom procesu.Možda koje ako trojka da podršku Vukoju jer oni to javno kažu NA ŽALOST
Zeljko ne odstupaj ni milimetar!
znači da može
Mozete vi pricati sta hocete, al zlatni ljiljan mu ga zavlači muški. Jedan je predsjednik 🍻
Mala ispravka, legitimno mu ga Ljiljan zavlači😂