Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto baš me interesuje bil nam cvjetale ruže da nema Čovića i Dodika ili u Rs da nema Bakira. Ko bi onda bio kriv što su plate 500km i što narod odlazi?
OPET DOGOVOREN SUKOB DA HRVATI ZABORAVE ALUMINIJ A BOSNJACI ISTO TAKO ....DA NAS SVEDU "SUTI SAMO NEK NE PUCA" , GDJE SU PARE, GDJE SU FIRME ?
@dragonba odavno se ne gleda ekonomija, i da cvjetale bi nam ruže da postoji vladavina zakona u Grudama, Mostaru i Banjaluci na nivou države. HDZ samo ganja što bolje pozicije za urušavanje i pljačkanje države u kojoj žive ali usput tjerajući iz nje najviše upravo Hrvate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nova predstava za SDA i HDZ glupe glasače, dok se najveći SDA i HDZ kriminalci, Izetbegovići i Čovići, bogate na njihovoj gluposti!
Ne , ne i ne. Ne volim SDA ali ovome njihov kadar nije kriv
@Gradjanin1973 ovakvi likovi kao ti uvijek porede sda i hdz. Nisu isti jer sda ne dijeli državu i ne promoviše nacionalno čiste teritorije da ne bi bilo famozne majorizacije Hrvata ma šta to bilo. Čović otvoreno zagovara fašizam i niko ga ne opominje za to valjda zato što ima s druge strane muslimane Bošnjake pa tu demokratska mjerila Evrope ne važe.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma sve vas, i SDA i HDZ i SNSD, zajedno s vasim ostalim etnonacionalistickim satelitima, treba protjerati iz BiH, konfiskovati vam svu pljackom stecenu imovinu, pa da ova zemlja konacno krene naprijed.
Čoviću budeš li se još bunio počet ćemo vam još žene karati. Iskreno si se četnicima i to je naš odgovor. A što se SDA tiče i njih na kitu nabijem. Ja sam legitimni katolik čoviću
Fasisti va fasisti
I ovakvo stanje je gore od bilo kakvog izbornog zakona!
Bas ste majorizirani, ministar finasija, odbrane, pravde, sirektor Granicne, Fmupa, i kojecega na lokalnim i entitetakim nivoima.
a hdz protjerao sve srbe iz rh tako da nema ni price o majorizaciji a komoli sta drugo,i pokusao protjerati sve bosnjake iz krepane hzhb
Covic se proba oprati pred ugasenim Aluminijem
Čović samo trajlala.Nema od toga ništa čoviću.zapamti.dosta si lagao i pokro.znaš li prestat.nikad više ti ne pobjedi.Komšić je gospodin čovjek za tebe.a nema ni vile ni milione.moš mislit.
Čović samo trajlala.Nema od toga ništa čoviću.zapamti.dosta si lagao i pokro.znaš li prestat.nikad više ti ne pobjedi.Komšić je gospodin čovjek za tebe.a nema ni vile ni milione.moš mislit.
smijesno! dva losa kritiziraju jedan drugog koji je losiji:):):):):)
CUJ PREGLASAVANJE. PA UVJEK SU ONI KOJI IZGUBE PREGLASANI. TO JE DEMOKRATIJA. HAHAHAH KOJA GLUPOST PREGLASAN PA ZASTO SE ONDA GLASA . GLASAMO DA VAS NE PREGLASAMO. IDEMO DA GLASAMO DA DRUGE NE PREGLASAMO. U CJELOJ GALAKSIJI OVO SAMO IMA U OVOJ LUDOJ BOSNI
Da ima ikakva zakona i reda HDZ-u bi bilo zabranjeno djelovanje. Stranka koja je organizovala tzv. HVO, HZHB, logore i zločine sa ciljem secesije dijela teritorije BiH je zajedno sa SDS osovina zla protiv BiH.
Zašto se niti jedna stranka,institucija ili na sva usta hvaljene udruge "graDŽana i antifašista" ne očituju i ne spomenu zločin nad Hrvatima u Doljanima na današnji dan prije 26 g koji je počinila zločinačka tkz armija biH i za koji nitko nije odgovarao.
Koliko Bosnjaka je radilo u Aluminiju dd? Koliko Bosnjaka radi u HZHB EP? Koliko Bosnjaka radi u Eronetu? Koliko Bosnjaka je u upravljackim strukturama preduzeca koja su u vlasnistvu Federacije a Direktori im SKUTORI? Bosnjaci su MANJINA a nikako vecina i to najvise zahvaljujuci SDA podanickoj politici koja samo gleda fotelje, tendere, i sl. Treba vam kladionice ukinuti i vi bi cucnuli za 6 mjeseci💪
Haha... jos ce reci da je HDZ drzavu odbranio i stvorio. Bagra ustasko kriminalna