Komentari (407)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jučer cijeli dan kmečanje na 9.januar, danas cijeli dan po hrvatima.
@minione2 Nije kmecanje vec kritikovanje genocidne tvorevine rs i izdajnika Bosanskih hrvata
naravno kralju, teme kao ""Planirano je povećanje poreza na dohodak i doprinosa, odnosno nastavak trenda iz prošle godine" koje će direktno utjecati na plate radnika u privatnom sektoru (tako što će se smanjiti radi viših izdataka) nisu teme koje se spominju, one se samo preskoče jer zli vuk "Hrvat" će da siluje Bošnjačku nejač, a Bošnjačka vlast dok uništava i smanjuje svima plate sebi povećava, to je sve za pohvalu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cuj krivi mediji. Pa Covic je otisao onima koji su sravnili sa zemljom Vukovar, pucali na Dubrovnik, protjerali katolike iz Posavine. Ovdje vi zrtva a najveci ublehasi ubjedljivo
Je bem vam talibansko sijeme jedino vi zelite i otvoreno pozivate na ubijanjei protjerivanje a to niste smijeli tokom rata jel tako bosnjooocke pizde samo razlaz sa vama sprcit vas u 18,7% i to je to
@102 Smiri se Admire, narkomanu poremeceni
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ustaše i Četnici se udružili imaju i podršku bosanskog balije ....
Ako ćemo EU put graditi kako ste vi, fašisti, zamislili - neće ga biti. EU nevoli fašiste i to je to. VašeHDZ, laži po Bosni, Turskoj, Srbiji, i naravno najviše po EU su provaljene i Čović, Plenković i svi ispod njih su prokazani kao lažovi. To što se građani Bosne odbrali od HDZ laži je samo dokaz da ste zreli za odlazak. Odlazak, uglavnom po zatvorima!
Pitaju Hercegovačke katolike kakva vam je prošlost sa HDZ -om. Jednoglasno kažu SLAVNA. A budućnost sa HDZ-om??? Opet jednoglasno PRAVOSLAVNA.
aferim vjeko brate hrišćanine!
e,moj dino ..zasto si pun mrznje ,baš si onako genocidan debil
O'šo čoek na fuka...
zabio si autogol jarane
ja ja fotomontaza iz sarajeva ahahahah...bili su kao ali nisu nista slavili ali opet nisu ni bili jer je to sve laz bosnjaka ahahahah
hahah, ali ni rijeci o tome da su bili tamo, sto su bili, sto su velicali ratnog zlocinca kojeg je hrvatska osudila itd. samo eto da se nesto laze na njih iz sarajeva i da je to obracun sa hrvatima ahaha...pa ima li veceg obracuna od elicanja zlocinca koji je razarao hrvatsku i protjerivanja 200 hiljada hrvata iz tog entiteta.
covicu jako glup potez....gotovo je ...
Šta su trebali izvjestiti, da je bio osmi pa deseti januar, preskočiti deveti, čak ni vremensku prognozu da ne pročitaju za 9. januar. Niste svjesni kol'ku ste grešku napravili za hrvatski narod a posebno za Hrvatsku koja pomaže Hrvate u BiH. Tek sad vidim kol'ko je Čović bolestan što nije uš'o u Predsjedništvo i ovo su sve hirovi koje usko rukovodstvo HDZBiH podržava, iako i tu ima časnih ljudi koji ne smiju okrenuti leđa Čovićevim nebulozama.
Zatvaraj kladionice!!!
Kladionice treba kao u Albaniji, zabraniti totalno. To mogu odraditi kantoni samostalno.
" obračuna s hrvatskim narodom"... Dakle, nije Čović bio u BL, bio je hrvatski narod :)
Pa cijela Hrvatska je protiv devetog januara, krmci jedni!
Slobodno preseli kabinet hdz-a u rs boli nas qrc al to sto radis ide na stetu Hrvat Hercegovine. Bosanski Hrvati su te odjbali zauvijek. Karma je kucka. Upao si sam u rupu koju si kopao drugima a prvenstveno narodu koji su izgubili naj milije od cetnickih agresora sa kojom sada kao i boban lizes peksine cetnicke guzice