Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1ebo narko kartele šta je ovo a narod glup ko ona stvar, tražili ste gledajte
Ideja HDZ je da NEDOZVOLI konstituisanje Vjeca
Ovi izbori su velika kradja nit je hdz ovoliko osvojio nit je sda . ovaj cik je smjesna institucija kako mogu biti glavni ljudi koji su pripadali nekoj stranci
Sta je Čovicu nepašu rezultati
Jesu to muljatori u pm... To će prebrojavat i namještat dok ne paše ADEZEU... Politika mrcvarenja i lopovluka sa nadom da narod digne ruke od Mostara. NIKAD, ološu jedan!!!
Nestajete kamenjarci.. pozdrav Tuzlanskim hrvatima, cestitim i dobrim ljudima koje Covic ne priznaje jer nisu HDZ a ima ih 10 hiljada !!
Posavinu je prodo Tudzman.Hrvati nestaju u srednjem, centralnom djelu BIH. Hercegovina se raseljava.Mostar je tebao da bude pokrice HDZu sa prividni uspjeh.Sada kada nije ostavren cilj.... a to je da je Mostar Hravtski stolni grad, podjela i stavranje neke Hravtske teritorije, zajednice na kojoj bi Hravtski puk imao svoj exskluzivitet je potpuno propao.UKIDANJE KANOTNA JE JEDINO RJESENJE KOJE CE SPASTII OSTATAK HRVATSKOG ZIVLJA U BIH!!!!
@Licemjer2 pa hrvati i jesu nestali gdje ste vi u vecini kako bi nas to onda spasilo kad bi se i u ostalim kantonima vi pitali
Vas će neko pitati. 😄😄😄