Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono sto ne vrjedi za Srbe i Hrvate ne vrjedi ni za Bosance...svako uzima od zakona ono sto mu odgovara to nije zakon...to je Anarhija...
Ugrozeni, majorizirani, a uspijevaju blokirati citavu drzavu s 10% stanovnistva u drzavi. Razaraju je iznutra i predstavljaju kao nemogucu i kao drzavu slucaj. Zadatak je da se ogadi drzava Bosnjacima, da bude truhla iznutra, a onda da se bez ikakvih problema iskomada i pripoji maticama. Nazalost, SDA i Bakir ih ne sprecavaju. Naprotiv.
Sa novim Cik ne mogu im mrtvi glasovati, bez tih 'mrtvih' je hdz donji i pokazace izbori da je Hrvata tek 7% u BiH i da 93% stanovnistva BiH cine ne Hrvati. Niko vise nije zeznuo Bosanske katolike do hdz, cim su dobili EU putivnicu naselili su u vrlo kratkom periodu Irsku i Njemacku, a mladez koja raste tamo, gubi sve sa BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sve dolazi na naplatu. SDA pustila Dom naroda, pa sad SNSD i HDZ rade što hoće. E moj Bakire, baš si se preračunao.
doma naroda ? tuzilastva, osa , fup , federalno tuzilastvo , revizije , inspekcije....
jes jes... sda bila kobajag suzdrzana u Mostaru i fotelja hdz-u... ček jel irma u sda?
Bakir je povjerovo kjafirima, al velika greska Bake
Najveci neprijatelji ove drzave.
Ljudi, veceras sam gledao G. Covica. Shvatio sam da ono sto se u medijima servira zavisi samo od toga ko je servirao. Dobro bi bilo uvesti sto vise TV emisija gdje bi se suocili nasi politicari i predstavili gradjanstvu sta misle. Kad ste zadnji puta vidjeli TV emisiju da se oni rasprave pred kamerama? Ljudi dajte da idemo naprijed da se ne koljemo medjusobno dok ostatak svijeta ide naprijed.
Nema frke.Ide Komsic laganini opet 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Ja, i?
Podobne? A tko je onda imenovao podobne? Da nisu podobni nekome ne bi ni bili tu. Tu i jeste problem. Podobni a ne zakoniti.
Joao Felix 1:0
10% populacije a 50% predstavnika u federalnoj vlasti, imaju putovnice EU i serbes pokušavaju razoriti Bosnu ... zato će opet dobiti Sejdu ili sličnog za člana (ne biblioteke) 😂😂😂👍👍
Dok je bila ladija korać d a mandata ili prošli put srbin valjalo im je sad kad je Bošnjak ne valja .
Samo kad oni biraju je legalno ugrozeni
Neka ne misle srbi da ih hrvati sutra nece napasti i izigrati. Hrvatska je u Natou, ako dodje do globalnig rata a doci ce, hrvati ce brutalno napasti srbe i u Srbiji. Zato bosnjacko-srpski savez je odgovor za buducnost koja dolazi.
Nema u ustavu Bih konstititivnih naroda. Bili su srbi i Hrvatskoj ali je ystaska katolicka vlast to dokinula. Raspadom Yu to vise ne vazi. Ako cemo to vratiti prvo nek se vrati u hrvatskoj. Katolicki zivalj je manjina u Bosni koja mora da se odrekne fasistickog naslijedja.
A tko je to taj katolički živalj? Imaju li pripadnost nekom narodu ili naciji? I tko je taj da im to određuje? Valjda to mogu i trebaju sami. Hoćemo li ukrajincima naturati da su rusi? Pravoslani su svejedno. Doduše, ne baš svi.
U ustavu se ne spominje nigdje Konstitutivni narod.To su izmislili naci torovi.
E jesu blentavi, da im se izadje u susret i prihvate sve gluposti, bas me zanima kako bi je preko noci napravili legalnom? Kojom crnom magijom? CTRL+Z?
A joj...A mi taman htjeli da vas gnjide pitamo kako ćemo i šta ćemo.Vaše želje i zahtjeve ima da ispunimo u roku odmah!Samo recite dobri naši troprstaši i štovatelji izvorne ercegovačke.praljkovače.
Svaka institucija u BiH koja je državna vama dvojici je ne legalna, ne ustavna ili bilo šta drugo ne ne ne samo gledate kako da osporite postojanje države a pokušavate da napravite od Laktaša i Lištice republike i države.