Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će federalni srbi, to se ne računa, samo oni koji glasaju za snsd su srbi, ostali jok. Slično kao i sa hdz-om. Samo čekam da riđobradi tako nešto izvali ...
Bosnjacki politicari se bore za ravnopravnost Srba, a srpski to odbijaju? Srpski i hrvatski politicari su spremni radi politickog dogovora pljuvat po svom narodu. Hrvatski politicari od rata ne obilaze mjesta stradanja Hrvata po RSu zbog toga, dok srpski jasno ostavljaju na cjedilu Srbe u Federaciji sto se vidi i na ovom primjeru. Kao kad su Bosnjaci podrzali obnovu srpske crkve u bosnjacki naseljenom dijelu Mostara, a Hrvati je srusili i onda isti ti Srbi u koaliciji u Mostaru sa HDZ.
Samo da podsjetim da je ovo 6-ti dan Bakirovog rata....uskoro ce pojacati retoriku i granatiranje...uzece i neke iz SDP-a, diverzante...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Gospodo za sta tacno primate platu, drzavnu platu? Da opstruirate drzavu? Gonjivu motku i preko ledja vas umjesto te plate i naknada koje primate u hiljadama KM.
Bosnjacki politicari se bore za ravnopravnost Srba, a srpski to odbijaju? Srpski i hrvatski politicari su spremni radi politickog dogovora pljuvat po svom narodu. Hrvatski politicari od rata ne obilaze mjesta stradanja Hrvata po RSu zbog toga, dok srpski jasno ostavljaju na cjedilu Srbe u Federaciji sto se vidi i na ovom primjeru. Kao kad su Bosnjaci podrzali obnovu srpske crkve u bosnjacki naseljenom dijelu Mostara, a Hrvati je srusili i onda isti ti Srbi u koaliciji u Mostaru sa HDZ.
Onda poslije će govoriti "mi smo ugroženi"...treba brončani spomenik podići toj odluci ispred parlamenta da se zna ko nije za ravnopravnost naroda u BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nece ni oni u RS podrzati latinicu(bosanski), baš naivna igra, ko ne vidi nek vise nikada ne glasa....glup je
Jezik Srpskohrvatski pismo cirilica ili latinica
Nista Bakir i SDA nisu bolji od SNSD i hdz ali da mi je vidjeti genijalca koji bi mogao sta napraviti sa ovim strankama hdz i SNSD,
Sve se radi po već planiranom scenariju da svako zadrži svoj tor, a svi drugi narodi koji žive u mom toru ako nisu iz mog tora ne mogu biti ravnopravni kao što ne mogu ravnopravni ni oni iz mog naroda ako žive u drugom toru.
ovaj Bosic vazda susrdzan bez ikakvog stava
Boli ga ona stvar. Ne ljulja brod, a svaki mjesec 6.000 KM u džep.
Toliki je srbima stalo do pederacije.
Ugroženi su Hrvati i Srbi u Sarajevu, Tuzli, Zenici. Oni nisu činili zločine, bili su za BiH, a ovi kriminalci sa američkih crnih lista im ne daju živjeti na svome. Imaju i za to međunarodni sudovi-Aneks 7, povratak svih na svoje.
Pa ti sada vidi koji je fašista i iz kojeg je naroda. A ovamo prodaju jajca za bubrege " svom" narodu i oteše im crno ispod nokata.
Gledaj ti jbt o čemu mi pričamo u 21 vijeku...da li će neki ljudi, njihova kultura biti ravnopravni na nekoj teritoriji i još se tome neki protive...ovaj prostor treba napustiti pod hitno
Treba nekom nategnuti kevu lave i trebalo je davno nismo jos gladni
Dokaz da ovi fašiti iz HDZ i SNSD ne misle o narodu već o produbljivanju podjela. Ne smeta njima srpski jezik već činjenica da bi tako glasali za bosanski jezik kao ravnopravan ostalim.
neće mile da otežava federaciji situaciju poslije skorog otcepljenja
Proruski Vucicevi botovi na Klixu koji vode hibridni rat protiv BiH: gooUser1616621276, Tarasenko, UskopljeHB1, MaliLojavi, SiminHanAleksinHan, Asfr464, Sirotinja1, TangoBezMaske, Bulevar, gooUser1615749133, gooUser1618944079, PrijeratniSarajlija, gooUser1588872402, NarodiPravda0fficial i njegov drugi nalog NasaStrankaOfficial (HDZ bot), PJMesnicaKrtnina, Kohorta1988, skywalker27, gooUser1618760419, SRJ, RepublikanacIXI, Dejtonio, Cukundeda1389, RadovanIII, SrbinIslamskeVjere, IZASEREMkliks
Ljudi moji dragi hoce li ikada biti pravde u ovoj drzavi..muka mi je stvarno sta rade od Bosne
Samo su nam porucili da ih nije briga za druge iste pripadnike nacija u FBIH.Nece oni građansku vec nacionalni ratni plijen.Samo Bosnje gradjani.
konji srbi magarci bosnjaci i mulad hrvati
I sad je Bećirović, valjda da se dodvori pravom predsjedniku SDP Vojinu Mijatoviću, počeo ganjati jednakost ćirilice u F BiH (a za istu se ne mogu izboriti ni šešeljovci u BG), a ne bori se za ustavno pravo Bošnjaka u RS da svoj jezik zovu bosanskim, ili pravo Srebreničana na poštene izbore (a ne ukradene kojima je doprinio baš SDP) ili da napokon istjera crkvu iz Fatinog dvorišta. Glasao jednom za Bećiorivća i nikad više!