Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ujedinio ih Komsic...
Zapadnohercegovačka županija je jedina županija koja ima više radnih mjesta danas u odnosu na 1989. godinu. Grude koje su nekada bile najsiromašnija općina u jugi su danas jedna od najbogatijih općina u BiH. Violeta, Lumen, Grafotisak, Franck su samo neke kompanije koje gospodarski dižu Grude. Ta županija izvozi najviše po glavi stanovnika od svih županija u BiH. Valja istaknuti i da su Hrvati ZHŽ informatički najpismeniji i najobrazovaniji u BiH prema popisu 2013. godine.
a gdje je sad zastupljenos i konstitutivnost naroda nije moguce da u hnk ne zive drugi narodi sem predstavnika bosanskih katolika
UZP VLADA ZHK
Tako je samo fekalistance derite.
Mater
@Kumashin pridružujem se pozdravima
Sta sad oni su fasisti sto uopce i nema 10 muslica u ZHZ?
Mater
Zato i je vecina Srbi u RS, Hrvati u HB i Bosnjaci u Fekalistanu
Mater
Dobro i sta sad... jel se bolje zivi kod njih nego kod nas..
....a toliko su mrzili komunističko jednoumlje ccccccccccccccccccc....:)))