Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E bas sad necete dobiti izborni zakon pa onda razmisljajte je li mudro !!!
Glupa Hrvatska, zaboravlja da su ih ti isti napadali 90-tih. I sad ima daje podršku. Ujedinjuju se zajedno protiv Bosne jer su u njoj muslimani.
Bosnjaci su umjesto suradnje sa susjedima izabrali izolaciju i daljnje razvaljivanje drzave. Na kraju cete i zivjeti u gradjanskoj drzavi, ali nesto manjoj od danasnjih granica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navikli smo od vas noz u ledja, nista novo
Evropo, sta ti je trebalo da se širiš? Samo vam uzimaju pare i prave probleme.
Vi ste svoje rekli.
Licemjerstvo hrvatskih politicar nema granica. Podlaci i hinje kojima se ne moze vjerovati.
Da, da, mudri ste po celom telu
I ja sam za to bojkot svega iz Hrvatske svih proizvoda Konzum nista sve napolje iz radnji ili neka neka im rok ističe.
Zbog ovoga HDZ nikad nece biti u predsjednistvu.I kad Zeljka vise ne bude...
Hrvati su pristali da se drzava BiH ovako organizuje u Dejtonu stoga ne mjenjati nista .U slučaju da im se dopusti nesto kao nedaj bože treci entitet ili tobože herceg bosna e onada biti samo tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua oni koji ne misle tako grdno se varaju pa bujrum.
Gdje ste dobre naše komšije, ne poželio ih ni crnom vragu, to bi bilo preokrutno.
Ma dajte rasplakanom djetetu koje cindra i place svukuda (Covicu) da bude nesto, dajte mu igracku da se zabavi. Jadnik, kakav patetican lik i on i Hrvatska vlada zajedno sa njim.
Hvala vam. Od danas jedno vrijeme neću kupovati proizvode zastupnika iz Hercegovine i Hrvatske.
Vrlo bitno hahah što ti nećeš kupovati.
Naravno da i Hrvatska ima tu agendu, dokazali ste to mnogo puta u proslosti tako da ovo glasanje protiv uopce ne iznenadjuje! Dzaba opravdanja!
Karlo ressler? Ko je ovaj ubačeni element?
Gospoda među Hrvatima su glasovala kako treba. Ostali nisu vrijedni pomena...
Hrvatska sa HDZ-om zivi svoj srednji vijek usprkos clanstva u EU i izdasnim potporama iz EU koje dobijaju kao najsiromasnija zemlja i EU.
Glasaci HDZ-a nece nikada biti zadovoljni statusom u BiH. Njihova zelja je da se lokacije na kojima se nalaze njihove kuce u BiH proglase Hrvatskom. To samo mogu bolesni umovi a najbolji dokaz za to je Mostar u kojem oni podrzavaju ustase i ustaski rezim. Partizansko groblje je najbolji primjer ovoga sto sam napisao.