Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o cemu Covke o Hrvatstvu, radi sve u korrist Serva i po direktivi Vucka iz Beigrad i Miletovi zelja, a najmnaje Hrvata BH.
E bas cete vi Srbi sa kamenjara da obnavljate Hrvatsku. Pa vi ste je opljackali gore nego iko.
Samo se pjenite islamizirani, prodajete nebuloze i uništava vas jal. Normalno da će Hrvati iz BiH pomoći jer većina Hrvata u RH ima korijene iz BiH. https://www.vecernji.hr/vijesti/cak-41-stanovnika-hrvatske-rodjeno-je-u-bih-ili-ondje-ima-rodjake-407103 Svaki hercegovački Hrvat ima najmanje 6 rođaka u Hrvatskoj. Uostalom, geni sve dokazuju, I2a dinarsko-slavenski genotip ima 77% Hrvata u Hercegovini, a taj pak genotip ima većina Hrvata u RH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako ih HDZ BiH bude gradio i učestvovao u obnovi, bojim se da će taj napaćeni narod Siska i Petrinje ostati bez kuća. Hercegovinu ste obnovili pravo, eno pun Minhen Hrvata iz BiH.
Opet FULA !!! Valjda je mislio da će pomoći STRANAČKI HRVATI !!! Svi Hrvati nisu HDZ !!!
Prilika za biznis preko leđa napačenih ljudi.
Super, odmah neka idu tamo i ne vracaju se vise
Super, zašto ste zapalili dvije šlepe samo hrane iz jednog grada? Narod odvojio od svojih usta i gospoda rvati na granici sve popalili. Baš vam treba pomoć
Znaci ovi iz Hrvatske posalju pare ovima u Hercegovini pa onda ovi u Hercegovini posalju ovima u Hrvatskoj. Sve neki dobrocinioci a narod ni ne vidi sve te silne pare.
Naravno da cete se ukljuciti. Poslat cete sirotinju da radi tamo, a vi cete se ukljuciti preko svojih firmi da se ugradite u nabavke, izgradnju, itd...
U tom dijelu hrvatske je najvise srba & sta lmaju nasi hrvati sa hrvatskim srbima
Žalosno je kad se politički poeni skupljaju na muci ljudi.
Kao i uvjek mucho blabla, koja slika i rvatska zastava a ništa na kraju. Mostar izdvojio 10k 😂
E moj sisce, sisce...
Taman, pošto će narod iseliti otamo, da smjeste ovu šaku jada koju dosad HDZ nije raselio iz BiH.
Nemoj boga ti, dosta nam ovi naši lopovi iz HDZ-SDP, još nam samo ercegovci fale, ukrali bogu nohu.
Pa naravno, bilo je i za ocekivati da se ovaj uhljupski bipolarni gmaz (Covic) ukljuci tamo gdje moze dici bilo kakvu lovu.
Građani Petrinje i Siska se skinuli goli od sreće i trče počasne krugove po njivama kličući Draganu Čoviću na njegovoj beskrajnoj ljubavi za bližnjeg svog (koji mora biti hrvat, katolik...iz HDZa).
Pranje para na muki naroda