{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


HDZ BiH pozvao Željka Komšića da podnese ostavku

F
5.10.2006. u 22:15
0
0
HDZ BiH pozvao Željka Komšića da podnese ostavku
0
HDZ BiH pozvao Željka Komšića da podnese ostavku
Na svojoj današnjoj sjednici Predsjedništvo HDZ-a BiH raspravljalo je o netom završenim izborima u BiH, priopćeno je iz te stranke. Predsjedništvo HDZ-a BiH pozvalo je Željka Komšića da "kao moralan čin podnese ostavku na dužnost koja pripada hrvatskom narodu kako bi i važeća ustavna forma bila zadovoljena".
Kandidiranjem i izborom Željka Komšića Bošnjaci su očiglednom i dobro poznatom brojčanom nadmoćnošću onemogućili Hrvate u izboru svog predstavnika u Predsjedništvo BiH . Cjelokupan izborni proces vođen je i završen uz grubo manipuliranje nepravičnim i nedorečenim ustavnim rješenjima u BiH što je rezultiralo izborom dva predstavnika bošnjačkog naroda u Predsjedništvo BiH, a niti jednog predstavnika hrvatskog naroda", stoji dalje u priopćenju.

HDZ BiH je pozvao sve stranke s hrvatskim predznakom, koje su participirale u izbornom procesu, na dogovor o važnim pitanjima za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini.

"HDZ BiH, kao politička stranka koja uživa najveće povjerenje hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini, žurno će pristupiti razgovorima s relevantnim političkim strankama iz bošnjačkog i srpskog naroda o svim pitanjima bitnim za budućnost Bosne i Hercegovini te konstituiranju parlamentarnih većina s ciljem žurne uspostave vlasti na svim razinama", stoji na kraju priopćenja HDZ-a BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: