Komentari (343)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HALO....KLIX....ČITATE LI VI OVE KOMENTARE OD @Franziskus1....... ...ZAŠTO OVO NE SANKCIONIŠETE......ILI ČEKATE DA JA NEŠTO URADIM.....IMAM DOVOLJNO MATERIJALA !!!???
Hocemo porno kanal na bosanskom jeziku !!!
Pa nek ga ,,,HRVATI ,, financiraju šta će im dozvola plati pa se na televiziji kurči nemam ništa protiv .
Franciguz
Franziskus1
Čoviću
Zdravo, Ovo je obavijestiti javnost da je g Hilary Nkem, privatni kredit zajmodavac ima otvori finansijski priliku za svakoga u potrebi bilo koje financijske pomoći. Mi dati kredit na 2% kamatne stope za pojedince, firmi i kompanija pod jasan i razumljiv uslovima i stanju. kontaktirajte nas danas putem e-maila na: ([email protected])
Dolazi japanski ambasador u Š.brijeg na neki sastanak,možda neka donacija,nemam pojma,uglavnom zbog dolaska ambasadora NAKON 5 GODINA ispred općinske zgrade je postavljena zastava BiH, PAMETNOM DOSTA
Daj bogati jesteli ikada istrazili koja nacija odnosno koji narod najvise uplacuje RTV taksu. neka zna javnost a covic vec zna sigurno. u Jajcu pitaju hrvate bez tv prtplate kada placaju telefon. i naravno vecina nece da plati kaze to je muslimanska televizika. I zbog toga ispotajte ko i kolko placa rtv taksu. hvala i pozdrav.
Samo mi nije jasno kome. Omladina bosanskih katolika je zaposlena u drzavnim institucijama ili vani. Uglavnom dobra retorka za odrzavanje jedistva i statusa majoriziranog
Bolesnog naroda, vecina u BiH je i dalje neobrazovana pa se pale na gluparije, umjesto da se stvara prosperitet, kad ovca ne zna za bolje, ovakav unazadluk se desava.
E onda ga i materijalno i tehnički opremite i plaćajte.
Covic ponovo hoce da pljacka Federaciju, konkretnije Bosnjake.... tu je cista racunica, Bosnjaci najvise poreza uplacuju i jos se treba iz tih para Hrvatima finansirati njihova televizija... Moze hrvatski kanal, ali na nacin da svako placa svoje... Dosta mi je te vase otimacine bosnjackih para pod krinkom hrvatske ugrozenosti.. MRS!
Čoviću
pa nek ukinu ftv i nek naprave muslimansku tv na arapskom i hrvatsku na hrvatskom i sve 5
Ako bi program barem približno bio kao na HTV-u ili Novoj, svi trebamo biti za takav kanal. Ako je samo zbog političkih poruka, onda predlažem ukidanje i ova dva tj. tri javna servisa, svakako su jadni. FTV je išao u džihad/križarski rat i sebe nametao kao mjeru morala i poštenja, ako se iko sjeća emisije 60 minuta. Nije ni čudo da takva nije dugo opstala, ne razumiju da su postigli suprotni efekat. Ni njihov pandan RTRS nije ni za šta pametno. Ukinimo javni servis, ionako su probili sve granice s reklamama, neka postoje samo komercijalni kanali.
TV Novoj??? Svaki svoj Dnevnik otvara pljuvanjem po BiH. Operatori koji su se oglušili na zabranu reemitovanja Nove nalaze se u problemu. Ako neznaju - sada su saznali!