{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


HDZ BiH Novo Sarajevo podržava Nedžada Koldžu

13.9.2012. u 10:55
5
10
HDZ BiH Novo Sarajevo podržava Nedžada Koldžu
5
HDZ BiH Novo Sarajevo podržava Nedžada Koldžu
U Uredu Načelnika Općine Novo Sarajevo gNedžada Koldže potpisan je sporazum o saradnji između načelnika općine i Koalicije za Novo Sarajevo (HDZ BiH, HDZ 1990 i HSS - NHI).
Kako Koalicija za Novo Sarajevo ne izlazi na izbore s imenom kandidata, tako će općinski odbori koalicije podržati dosadašnjeg načelnika Koldžu. Razgovaralo se još o unaprjeđenju saradnje između ove dvije stranke.

Nosilac liste Blago Mikulić je naglasio da je Koldžo do sada odlično i savjesno radio svoj posao te da zbog toga zaslužuje podršku.

"Do sada smo imali dobre odnose, ali ćemo učiniti sve kako bi još više poboljšali našu postojeću saradnju. Jednoglasno smo na sjednici HDZ BiH, HDZ 1990, HSS-NHI, Koalicija za Novo Sarajevo usvojili odluku da kao najboljeg kandidata trebamo podržati Koldžu te ovom prigodom pozivamo naše glasače da pruže podršku dosadašnjem načelniku općine Novo Sarajevo. Radujemo se našoj daljnjoj saradnji na obostrano zadovoljstvo", izjavio je predstavnik Koalicije za Novo Sarajevo Borislav Čuljak.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: