Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka razgovaraju to je dobro.Ne razumijem zašto SDP i SDA odbijaju razgovarati ako su tolike demokrate kavim se predstavljaju.Možda zato jer nemaju kontraargumente.Ili zato jer hoće da prave državu bez legitimnih predstavnika Hrvata.A ovo posljednje što im se desilo u RS-u?Pa zar oni isto to ne rade Hrvatima u federaciji?Sad će opet skičat po televiziji kako su im ugroženi nacionalni ineresi.Jeli jedan od Bošnjačkih nacionalnih interesa i nestanak Hrvata u BiH.Ako je tako to im je najveća greška što su mogli napraviti.Ubrzo će to uvidjeti ali će biti kasno.
Nije mi jasno zašto napadate ljude koji će ići pregovarati, po pojedinim komentarima može se zaključiti da bi neki željeli raspad BiH odnosno ignoriranje drugih naroda kao što rade SDA i SDP, ovdje su svi pozvani dakle isključivi krivci su dvije navedene stranke zbog svoje bahatosti i ignoriranja drugih naroda.
STA JE TO STO TIHI NECE SA FIKROM????? ZNA LI NEKO ODGONETNUTI ZAGONETKU!
Dogovorite se vise,,nije vazno ko sa kim gdje kako samo da nam pode na bolje i da su sve tri strane zadovoljne,,to se moze postici kad se hoce.
Na sa-x se javlja skupina izrevoltiranih SDP-ovaca, koji su i sami skontali da ih je zlaja izigrao kao messi odbranu nekog trećeligaškog tima, i udružio se sa SDA protiv koga je cijeli život \"kao\" bio, pa sada ne žele to sebi priznati i napadaju SBB, SBiH, HDZ... Svi su pogrešni samo je veliki vođa u pravu, jel tako!? Nego de mi recite jel ko vidio na onoj emisiji 60minuta (kuđenja svih sem SDP-a (i koalicionih partnera sad)) da se u zadnje vrijeme spominje onaj Džaferović iz SDA, ono Federalna razvojna banka, neki krediti, mućke i sl, kao što se spominjao prije 5-6mjeseci?
Pa šta traže ovi Arisovci tamo, prije neki dan kažu da je platforma preblaga a sada ljube dupe Doddiku i Čoviću.Pa eto možda će HDZ i SNSD prihvatiti njihovu neku platformu malo žešču od ove pa jesuli smiješni.To je samo taktika da uzmu fotelje mamicu im lopovsku ko i onima Fahrovcima
Danas je ustvari dogovor i taktika za daljnje cijepanje BiH i način da se što više Država udalji od ulaska u NATO i EU. A Danas će se ovi dogovoriti oko ukidanja Državnoga suda i tužiteljstva jer su svi ustvari kriminalci. Neka gospoda prvo objasne što im se ne sviđa iz platforme pa neka sazivaju sastanke jer imali su dokument to jeste ponuđenu platformu trebalo je samo odgovoriti da li su za BiH kao Europsku pravnu i normalnu državu ili su za razgradnju.
Pitaj to redom one koji su poceli ovaj trend pa onda sve ove koji ga nastavljaju i mozda ti neko od njih sviju i odgovori ... iskreno
Malo si patetican cini mi se!? Ne smeta ti kad zlaja i tihi u guzicu uvlace Hrvate koji nemaju legitimitet. Ali kad neko drugi u svoju guzicu uvlaci TVOJE koji kao ni oni prvi nemaju legitimitet e onda ti to smeta. Pravo si dosljedan i relevantan ti i takvi multienticari :)
Simpaticno je ali i licemjerno do bola, slusati neke od vas koji se kao nesto zalazete za funkcionalnu drzavu. Kao da su ostali ludi sto su ratovali sa vama, kao da namjera nije bila tlacenje drugih. Od pocetka raspada SFRJ, muslimanski lideri su vam nametnuli misljenje kako je to drzava u kojoj je vase pravo neprikosnoveno. Lagali su, to sad vidite i sami. Dakle, ona ce biti vasa taman toliko koliko srpska i hrvatska, ili je nece biti. Zao mi je, ali to je tako.
zar nije vise vrijeme da se bavimo prosperitetom BiH,zar je moguce da se i dalje prica o njenoj podjeli i sl. Strasno,nek nam objezbijede direktno pracenje sastanka da vidimo sta planiraju uraditi sada, kako ce podijeliti BiH i zavaditi narod,kako ce krasti....drago mi je da se ove pojedine stranke nisu odazzvale,ne zele svi isto za nas,neki zele BiH pribliziti mjestu koje joj pripada,usmjeriti je ka EU integraciji ...Bravo za vas pozitivce
izgleda nema formiranja vlasti na nivou BiH. SDA nece da formira nacionalne blokove a zele da imaju nacionalnu dominaciju nad druga dva naroda e pa nece moci ni danas a ni sutra. I oni nacional-socialisti iz SDP-a kojima na skupove dolaze u fesovima. Nema vlasti nema ni funkcionlne drzave a sve to ide najmanje u prilog Bosnjaka al de to ti njima objasni.
Ovo sto je saopćeno iz SBIH je smijesno samo su lijepo upakovali \"I dalje ćemo se uvlačiti u stra.ž.njicu Dodiku i ostalima, iako za to nemamo osnova\".A izborni rezultat je pokazao sta narod želi i aj gubite se više
Ma da, BIH je jaka kao stijena. Niko je rasturiti ne moze, sve sa terena govori u prilog tome. Kakve nebuloze se mogu procitati u komentarima, strasno. Da jedan narod sacuca zemlju koju dva ne zele, a imaju ista prava, tako razmisljaju samo ocajnici koji su u strahu. Podsvijest im je vec priznala da je BIH prd.... u cabar. Smijesni ste i jadni
Upravo sastanak na kojemu ce se raspravljati pitanja daljnje destrukcije i zamotavanja u crno BiH. Sastanak vođen etnonacionalističkim idejama i stavovima, a to je upravo ono što nas je dovelo do ovog stanja i naravno manjak i pasivnost sposobnih koji bi se borili sa ovim pajdasima koji unistavaju svu ljepotu BiH. Shame on you Covic an` you Dodik!!!
Kako Dodik lako namagarci \"sarajevsku politicku elitu\". Na sve pozive se odaziva iako zna da ce uciniti sve da realizacije nekih dogovora nema. Zatim sastanke zakazuje i on, da pokaze kao dobru volju za saradnju, a onda ovi ludaci nasjednu i odgovore bas onako kako njemu odgovara. Poslije su isti, kaze svijet, nije samo problem u Dodiku. Budale...
Smijesan sastanak kao i ucesnici istog! HDZ i jedan i drugi gubi logistiku iz HR pa sada sa svojim starim prijateljima pravoseljacima zdruzeno u razbijanje BiH! Nemoze jarane kad niste mogli 92-95 protiv malo Bosnjaka necete ni sada! Dragane da i tebi nebude uskoro kao tvoj idolu Sanaderu?!