Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što netko više ne namlati ovog egomanijaka Rimca.
raspala se nasa ljubav kao stara jugoslavija
Kako to da se nemogu dogovoriti oko mandatara, pa nisu im Bošnjaci nametnuli svog kandidata.Ovo je dokaz da su sve one priče o ugroženosti Hrvata bacanje prašine u oči domačoj i svijetskoj javnosti. Hrvati jesu ugroženi ali od koga, zna se, od HDZa.Kada katolici to jednom svare i Čovića sa Ljubićem pošalju na smetljište istorije biti će im, a i nama ostalima, puno, puno bolje.
L\"h\"otak !!
ej ljubićevci ne kenjajte ko foke!!! Izdali ste hrvate koji su glasali za vas onog trenutka kad je božo se naguuzio čoviiću da ga ovaj u supcinuu guzi!!! Zato otamburali ste svoje jos ovo malo jada od mandata sto imate i jedni i drugi hdz-ovci potrosite i do skorog nevidjenja!!!