Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja imam pouzdanu informaciju sa FTV da se ova stranka raspada. Hi hi hi hi. Mislim, kada to kazu na Federalnoj znajte da je tako. Hi hi hi hi.
E teletabisu baš si u belaju.Koštat će tebe Kleptoman sigurno samo kasno će biti.Mora da ti je žao što si istupio iz ratnohuškačke stranke pa se sada želiš vratiti.Iskrene i poštene katolike ostavljaš na cijedilu ili će oni preči kod Lagumdžije.
Čuj što kaže fra Petar Jeleč - Da li je Dragan Čović, kao političar, stožernik, kako voli sam kazati, Hrvata u BiH? Dragan Čović je ogledni primjer nemoralna političara koji se odlično snalazi u svakom sistemu, kojem je glavni cilj u životu ostajanje na vlasti zbog gomilanja ličnog bogatstva i zaštite od kaznenih progona. Za vrijeme Jugoslavije bio je vjerni vojnik komunističke partije i kao takav je dospio na visoko mjesto u mostarskom ”Sokolu” u kome je ”mudro” čekao rasplet ratnih zbivanja kako bi se opredijelio na stranu koja mu je obećavala daljnji opstanak na visokim položajima u društvu i u politici. Dok su avioni JNA bombardovali i rušili hrvatske gradove i sela, ”njegova” fabrika ih je revno servisirala i popravljala. Onda je okrenuo ploču i danas se postavlja kao mjera hrvatstva i određuje ko je dobar, a ko loš Hrvat. Ovih dana se žali kako mu – k’o biva – prijete da će biti ”kriminaliziran i uhapšen”. Kriminal je drugo ime za Čovića
JUDO HR NARODA IDETE KOD DODIKA, SRAMOTNO!
,,,balijo, koga ti foliras ????
Izigravanjem politickog programa za koji su i dobili glasove(citaj legitimitet) iznevjerili su biracko tijelo tako da zaista odakle im pravo da se zovu legitimnim predstavnikom.
Sta se vi \'\'dio hercegovaca \'\' pali na Covica zato sto navodno dobro izgleda... hahahaahaa koja glupost! On vam uzima novce megalomanski pa vi vidite?
A ko je ovo? Govori isto sto i Dragan, prica kao Dragan samo je dragan mnogo ljepsi i zgodniji? Ko je ovaj covjek
Ljuba je klon Cove i nije mi jasno zasto neko glasa Za Ljubica. Orginal je orginal.
Ljuba je skonto samo nas folira. Ovo su mu zadnje cetiri godine.
Ljubic ce nam uzeti lovu i to je sto od njega mozemo ocekivati! Jadan je nas narod ne vidi i ne cuje dobro! Malo se obrazujte vise! HDZ Vas uzima kao naivce...
Ako postoji 10000000 Hrvata koji jos imaju kompleks HDZ-a i Covica kao lidera neka znaju da postoji i onih 5 koj su protiv te politike i tog kompleksa!
NA SLJEDECIM IZBORIMA GLASOVAT CU ZA HSP I MOJ GLAS NECE NIKAD BITI ZA HDZ 1990, IZDALI SU NASE PRINCIPE!
HDZ 1990 jača ne zbog novih članova, nego zato jer ima svoje glasače u koje i sam spadam. Na idućim izborima moj glas ide HDZ 1990., jer su se od izbora u listopadu do danas pokazali kao najozbiljnija hrvatska stranka. @ampak, kolega smiri se, nije ti se dobro sekirat zbog srca :) Neće Božo nigdje, on ti je čvršći nego Čović. Kad nije napustio hrvatski blok nakon Čovićeve provokacije oko izbora Vilima Primorca, onda mu se nema šta prigovoriti. Božo je samo odgovorio da ništa nije iznad interesa hrvatskog naroda, i da ih fotelja neće odvesti platformašima. Nego, mene više trza kad HDZ daje izjave, da se nisu dogovorili na naš račun :)
Evi o i ja jacam u svakojakim izmisljotinjama. Imam dovoljno fenova, ali, koliko su oni odani (citaj vridni), vidjecemo?
@ HŠK ZRINJSKI Hrvatski Mostar malo morgen jedino može biti,kako pročitah na jednom potpornom zidu, rvatsko jajce.
Stop majorizaciji, bando fashističko- crnokošuljaško -mesarsko- reketaško- staljinistička! Pushiona ti je, Zlajoglu